کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: چنانچه هر واحد تولیدی محصولاتی را تولید کند که در آنها موادی از قبیل سویا ( اعم از دانه یا پروتئین)، پنبه دانه، کلزا و ذرت به صورت خالص و یا ترکیب با هر درصدی می باشد می بایست موارد مهمی را در برچسب گذاری این محصولات رعایت نماید.
منبع خبر : خبر آنلاین - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 14 آذر 1398ساعت انتشار : 12:0:34کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: چنانچه هر واحد تولیدی محصولاتی را تولید کند که در آنها موادی از قبیل سویا ( اعم از دانه یا پروتئین)، پنبه دانه، کلزا و ذرت به صورت خالص و یا ترکیب با هر درصدی می باشد می بایست موارد مهمی را در برچسب گذاری این محصولات رعایت نماید.