اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 7 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 7 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 17:25:43

الزامات برچسب گذاری محصولات غذایی و آشامیدنی تراریخته

الزامات برچسب گذاری محصولات غذایی و آشامیدنی تراریخته

کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: چنانچه هر واحد تولیدی محصولاتی را تولید کند که در آنها موادی از قبیل سویا ( اعم از دانه یا پروتئین)، پنبه دانه، کلزا و ذرت به صورت خالص و یا ترکیب با هر درصدی می باشد می بایست موارد مهمی را در برچسب گذاری این محصولات رعایت نماید.

منبع خبر : خبر آنلاین - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 14 آذر 1398ساعت انتشار : 12:0:34
کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: چنانچه هر واحد تولیدی محصولاتی را تولید کند که در آنها موادی از قبیل سویا ( اعم از دانه یا پروتئین)، پنبه دانه، کلزا و ذرت به صورت خالص و یا ترکیب با هر درصدی می باشد می بایست موارد مهمی را در برچسب گذاری این محصولات رعایت نماید.