کارشناس تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز گفت: مصرف مواد غذایی در فصل پاییز باید از غذاهای خنک تابستان به سمت غذاهای گرم زمستان کشیده شود و از مصرف میوههای حساسیتزا مانند خربزه، انگور، کیوی پرهیز شود.
منبع خبر : شفاف - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 آبان 1397ساعت انتشار : 12:4:10کارشناس تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز گفت: مصرف مواد غذایی در فصل پاییز باید از غذاهای خنک تابستان به سمت غذاهای گرم زمستان کشیده شود و از مصرف میوههای حساسیتزا مانند خربزه، انگور، کیوی پرهیز شود.