اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 22 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 22 دى ماه 1403 ساعت: 7:25:33

تغذیه مناسب فصل پاییز برای افراد مبتلا به آلرژی

تغذیه مناسب فصل پاییز برای افراد مبتلا به آلرژی

کارشناس تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز گفت: مصرف مواد غذایی در فصل پاییز باید از غذاهای خنک تابستان به سمت غذاهای گرم زمستان کشیده شود و از مصرف میوه‌های حساسیت‌زا مانند خربزه، انگور، کیوی پرهیز شود.

منبع خبر : شفاف - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 آبان 1397ساعت انتشار : 12:4:10
کارشناس تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز گفت: مصرف مواد غذایی در فصل پاییز باید از غذاهای خنک تابستان به سمت غذاهای گرم زمستان کشیده شود و از مصرف میوه‌های حساسیت‌زا مانند خربزه، انگور، کیوی پرهیز شود.