مجری برنامه جامع توسعه سلامت غذا، گفت: باید شرایطی فراهم شود که مردم اطمینان حاصل کنند آنتی بیوتیک موجود در مواد غذایی، استاندارد و کمتر از حد مجاز است و سلامت آنها را تهدید نمی کند.
منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 19 اردیبهشت 1397ساعت انتشار : 12:1:44مجری برنامه جامع توسعه سلامت غذا، گفت: باید شرایطی فراهم شود که مردم اطمینان حاصل کنند آنتی بیوتیک موجود در مواد غذایی، استاندارد و کمتر از حد مجاز است و سلامت آنها را تهدید نمی کند.