رئیس آکادمی نان باگت فرانسه گفت: نانوایان ما خمیر نان را در دمای 4 درجه سانتیگراد آماده پخت میکنند و هر زمان که تمایل به پخت نان داشتند از آن استفاده میکنند به طوری که این خمیر در اتاقهای مخصوصی با کنترل دما نگهداری میشود.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 03 آذر 1396ساعت انتشار : 18:17:23رئیس آکادمی نان باگت فرانسه گفت: نانوایان ما خمیر نان را در دمای 4 درجه سانتیگراد آماده پخت میکنند و هر زمان که تمایل به پخت نان داشتند از آن استفاده میکنند به طوری که این خمیر در اتاقهای مخصوصی با کنترل دما نگهداری میشود.