اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 24 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 24 دى ماه 1403 ساعت: 2:25:18

نوشیدنی های متفاوت برای عید

نوشیدنی های متفاوت برای عید

بهار نارنج، شکوفه ی درخت نارنج است که در فصل بهار بر درخت ظاهر می شود و از آنجا که بوی مطبوعی دارد، برای خوش طعم کردن مواد غذایی، چای، دمنوش و مربا به کار می رود

منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 فروردین 1397ساعت انتشار : 12:3:35
بهار نارنج، شکوفه ی درخت نارنج است که در فصل بهار بر درخت ظاهر می شود و از آنجا که بوی مطبوعی دارد، برای خوش طعم کردن مواد غذایی، چای، دمنوش و مربا به کار می رود