اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 22 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 22 دى ماه 1403 ساعت: 7:25:33

مصرف نمک های دریایی عامل نارسایی کبد است

مصرف نمک های دریایی عامل نارسایی کبد است

یزد - ایرنا - مدیر گروه تغذیه مرکز بهداشت استان یزد با هشدار به خانواده‌ها در مصرف نمک های دریایی تأکید کرد: استفاده از این ماده در تهیه غذا منجر به نارسایی‌های کبدی و انواع مشکلات جسمی در افراد می‌شود.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 آذر 1397ساعت انتشار : 12:1:6
یزد - ایرنا - مدیر گروه تغذیه مرکز بهداشت استان یزد با هشدار به خانواده‌ها در مصرف نمک های دریایی تأکید کرد: استفاده از این ماده در تهیه غذا منجر به نارسایی‌های کبدی و انواع مشکلات جسمی در افراد می‌شود.