تهران- ایرنا- یک متخصص تغذیه گفت: احتمال آلودگی و فساد در مواد غذایی در مناطق سیل زده در بخش های تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی و به تبع آنها تغذیه افراد درگیر در منطقه بحران زده بیشترین اثر را بر سلامت تغذیه ای می گذارد و باید از سوی کمک رسانان جدی گرفته شود.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 فروردین 1398ساعت انتشار : 7:0:54تهران- ایرنا- یک متخصص تغذیه گفت: احتمال آلودگی و فساد در مواد غذایی در مناطق سیل زده در بخش های تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی و به تبع آنها تغذیه افراد درگیر در منطقه بحران زده بیشترین اثر را بر سلامت تغذیه ای می گذارد و باید از سوی کمک رسانان جدی گرفته شود.