مطالعات جدید نشان میدهد گنجاندن گوشت قرمز فرآورینشده اعم از گوسفند و گوساله در رژیم غذایی مدیترانه ای به میزان متعادل (حدود ۶۵ گرم در روز)، احتمال ابتلا به بیماری ام اس را کاهش میدهد
منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 خرداد 1398ساعت انتشار : 7:4:40مطالعات جدید نشان میدهد گنجاندن گوشت قرمز فرآورینشده اعم از گوسفند و گوساله در رژیم غذایی مدیترانه ای به میزان متعادل (حدود ۶۵ گرم در روز)، احتمال ابتلا به بیماری ام اس را کاهش میدهد