اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 3 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 3 دى ماه 1403 ساعت: 0:26:39

ماهی دودی

ماهی دودی

دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود. ماهی دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی و مزه ها گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود.

منبع خبر : ایرنا - استان هالینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 اردیبهشت 1403ساعت انتشار : 11:0:42