اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 21 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 21 دى ماه 1403 ساعت: 7:25:35

اصولی برای فریز کردن مواد غذایی

اصولی برای فریز کردن مواد غذایی

انجماد به حفظ ساختار سلولی محصول کمک می کند. اگر مواد غذایی خود را نپخته و به صورت خام منجمد کنید. ارزش غذایی خود را حفظ می کنند.

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 21 بهمن 1399ساعت انتشار : 17:0:49
انجماد به حفظ ساختار سلولی محصول کمک می کند. اگر مواد غذایی خود را نپخته و به صورت خام منجمد کنید. ارزش غذایی خود را حفظ می کنند.