سرپرست مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گفت: کشت محصولات جالیزی در فضای باز به ازای هر کیلو گرم ۵۰۰ لیتر آب و در گلخانه های هیدروپونیک به ۴ لیتر کاهش می یابد.
منبع خبر : مهر - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 30 مرداد 1403ساعت انتشار : 17:0:41سرپرست مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گفت: کشت محصولات جالیزی در فضای باز به ازای هر کیلو گرم ۵۰۰ لیتر آب و در گلخانه های هیدروپونیک به ۴ لیتر کاهش می یابد.