نایب رئیس هیأت بینالدولی تغییر اقلیم بیان اینکه موضوع تغییر اقلیم از 1990 میلادی مطرح شد، گفت: با افزایش دما و تولید گازهای گلخانهای مشکلات عدیدهای در دنیا رخ میدهد و محصولات کشاورزی نیز در این حوزه آسیب جدی میبیند.
منبع خبر : فارس - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 28 خرداد 1397ساعت انتشار : 12:0:17به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، نشست اطلاعرسانی و آموزشی هیأت بینالدولی تغییر اقلیم (IPCC) امروز در محل سازمان هواشناسی برگزار شد.
در این مراسم نایب رئیس هیأت بینالدولی تغییر اقلیم اظهار داشت: ما در ارتباط با تغییر اقلیم مسئله مشترک داریم، تغییر اقلیم مسئلهای گسترده است.
سوکونا ادامه داد: IPCC هیأت بینالدولی تغییر اقلیم است، جوی که در آن نفس میکشیم، دور دنیا میچرخد و روی همه افراد تأثیر دارد، بنابر این ارتباط بین اقلیم در کره زمین وجود د ارد.
وی ادامه داد: ترکیب این جو به خاطر فعالیتها افزایش مییابد، (وسایل نقلیه، گازهای گلخانهای و آلودگی) در جو ایجاد میکند، همچنین بیابانزایی و جنگلزدایی در حال انجام است و اینها به عنوان شاخصهای گرمایی بر دما، رطوبت جو، یخچالهای قطب و کوههای یخ تأثیرگذار است.
وی افزود: کشور اندونزی در حال حاضر در فصل خشک، بارش دارد، چون اصول در حال تغییر است.
سوکونا با بیان اینکه افزایش جمعیت انتشارات گازهای گلخانهای مصرف سوخت را افزایش میدهد، گفت: با افزایش مصرف سوخت، افزایش دما و افزایش تولید گازهای گلخانهای را داریم.
نایب رئیس هیأت بینالدولی تغییر اقلیم ادامه داد: در 150 سال اخیر به ویژه پس از جنگ جهانی دوم غلظت گازهای گلخانهای بیشتر شد و در 1990 میلادی تغییر اقلیم مطرح شد.
وی افزود: با تولید بیشتر گازهای گلخانهای دمای جو هم افزایش میِیابد و این گرمایش بیشتر در نواحی قطبی رخ میدهد.
سوکونا افزایش دما در دنیا را هشداری برای مردم اعلام کرد و گفت: اگر دما 4 درجه به صورت ناگهانی بالاتر برود، بر روی محصولات اصلی کشاورزی مؤثر است، تغییر دمای سریع در یک دهه تا نیمقرن میتواند مشکلات بزرگ بیافریند و میلیاردها نفر تحت تأثیر این قرار میگیرند.
وی افزود: هر چه ما بیشتر وضعیت اقلیم را تحت تأثیر قرار دهیم، ریسک بیشتر میشود.
نایب رئیس هیأت بینالدولی تغییر اقلیم بیان کرد: اگر تغییرات اقلیم را محدود کنیم و بخواهیم آینده پایا داشته باشیم، ابزارهای آن را در اختیار داریم.
سوکونا تأکید کرد: کاهش یخهای اقیانوسها و آلودگی شهرها دستاورد همین مشکلات است.
انتهای پیام/ب