ایلام - ایرنا - کارشناس مسوول بهداشت اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مرکز بهداشت ایلام گفت: همه مساجد، تکایا، منازل و اماکنی که به ماه محرم به صورت انبوه اقدام به پخت غذای نذری می کنند باید تاییدیه مرکز بهداشت استان را دریافت کنند.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 مهر 1394ساعت انتشار : 14:32:22ایلام - ایرنا - کارشناس مسوول بهداشت اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مرکز بهداشت ایلام گفت: همه مساجد، تکایا، منازل و اماکنی که به ماه محرم به صورت انبوه اقدام به پخت غذای نذری می کنند باید تاییدیه مرکز بهداشت استان را دریافت کنند.