اکو فود
نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی
جستجو
امروز : یک شنبه 23 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 23 دى ماه 1403 ساعت: 11:26:10
صفحه نخست
صنایع غذایی
کشاورزی
غذا و تغذیه
اقتصاد و بازار
تماس با ما
تکذیب سرطانزا بودن نانهای سنتی/ تنور تنها 20 درصد در کیفیت نان تأثیر دارد
حرارت فعلی در نانواییهای سنتی باعث سرطانزا بودن نانها نمیشود.
منبع خبر :
ایانا - کل
لینک خبر :
اینجا کلیک کنید
تاریخ انتشار :
29 آذر 1395
ساعت انتشار :
8:22:49