از انجا که ازدیاد جمعیت و عدم رعایت بهداشت از جمله عوامل ابتلای زائران به هپاتیت آ (A) است، زائران دقت کنند ضمن رعایت نکات بهداشتی در حین سفر، قبل از مصرف مواد غذایی دستهای خود را با آب و صابون بشویند و تنها از آب بطری مهر و موم شده و یا آب جوشانده شده استفاده کنند و از مصرف غذای غیر پخته و یا نامطمئن خودداری کنند. همچنین هنگام مصرف میوه علاوه بر شستشوی مناسب آن، پوست میوهها را کنده و دور بریزند.
منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 01 آبان 1396ساعت انتشار : 15:22:19از انجا که ازدیاد جمعیت و عدم رعایت بهداشت از جمله عوامل ابتلای زائران به هپاتیت آ (A) است، زائران دقت کنند ضمن رعایت نکات بهداشتی در حین سفر، قبل از مصرف مواد غذایی دستهای خود را با آب و صابون بشویند و تنها از آب بطری مهر و موم شده و یا آب جوشانده شده استفاده کنند و از مصرف غذای غیر پخته و یا نامطمئن خودداری کنند. همچنین هنگام مصرف میوه علاوه بر شستشوی مناسب آن، پوست میوهها را کنده و دور بریزند.