
یک کارشناس تغذیه گفت که مصرف مواد غذایی در فصل پاییز باید از غذاهای خنک تابستان به سمت غذاهای گرم زمستان کشیده شود و از مصرف میوههای حساسیتزا مانند خربزه، انگور، کیوی پرهیز شود.
منبع خبر : انتخاب - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 آبان 1397ساعت انتشار : 7:3:31یک کارشناس تغذیه گفت که مصرف مواد غذایی در فصل پاییز باید از غذاهای خنک تابستان به سمت غذاهای گرم زمستان کشیده شود و از مصرف میوههای حساسیتزا مانند خربزه، انگور، کیوی پرهیز شود.