اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 9 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 9 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 7:25:36

مواد غذایی ارگانیک و کاهش خطر سرطان

تغذیه مناسب فصل پاییز برای افراد مبتلا به آلرژی

یک کارشناس تغذیه گفت که مصرف مواد غذایی در فصل پاییز باید از غذاهای خنک تابستان به سمت غذاهای گرم زمستان کشیده شود و از مصرف میوه‌های حساسیت‌زا مانند خربزه، انگور، کیوی پرهیز شود.

منبع خبر : انتخاب - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 آبان 1397ساعت انتشار : 7:3:31
یک کارشناس تغذیه گفت که مصرف مواد غذایی در فصل پاییز باید از غذاهای خنک تابستان به سمت غذاهای گرم زمستان کشیده شود و از مصرف میوه‌های حساسیت‌زا مانند خربزه، انگور، کیوی پرهیز شود.