اقتصادنیوز نوشت: ناصر حسینی تبریزی، رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش میگوید که قیمت مواد اولیه رستورانها بیشتر از ٥٠ درصد گرانتر شده و حالا آنها مجبورند قیمت غذاهایشان را افزایش دهند و همین موضوع موجب شده است که مشتریان رستورانها به شدت کاهش داشته باشند.
منبع خبر : خبر آنلاین - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 29 مهر 1397ساعت انتشار : 7:1:11اقتصادنیوز نوشت: ناصر حسینی تبریزی، رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش میگوید که قیمت مواد اولیه رستورانها بیشتر از ٥٠ درصد گرانتر شده و حالا آنها مجبورند قیمت غذاهایشان را افزایش دهند و همین موضوع موجب شده است که مشتریان رستورانها به شدت کاهش داشته باشند.