مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، به نقش موثر پروتئین موجود در بستنی در رشد و ترمیم بافتها و همچنین اثر کلسیم و فسفر آن در سلامت دندان و استخوان اشاره کرد.
منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 11 مرداد 1403ساعت انتشار : 7:0:18مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، به نقش موثر پروتئین موجود در بستنی در رشد و ترمیم بافتها و همچنین اثر کلسیم و فسفر آن در سلامت دندان و استخوان اشاره کرد.