
یزد- ایرنا - کارشناس کنترل کیفیت مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با بیان اینکه تمام غذای مصرفی ما در ظروف، تهیه و فرآوری میشود و جنس ظرف در کیفیت غذا موثر است گفت: مناسب ترین ظروف برای طبخ غذا استیل و شیشه نشکن است.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 خرداد 1397ساعت انتشار : 7:1:20یزد- ایرنا - کارشناس کنترل کیفیت مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با بیان اینکه تمام غذای مصرفی ما در ظروف، تهیه و فرآوری میشود و جنس ظرف در کیفیت غذا موثر است گفت: مناسب ترین ظروف برای طبخ غذا استیل و شیشه نشکن است.