اخیرا گرایش به تولید و مصرف برگرهای گیاهی و آزمایشگاهی که بافت و طعم همبرگر گیاهی را دارند، گسترش قابل توجهی پیدا کرده است، اما برخی متخصصان تغذیه بر این باورند که شاید برگرهای گیاهی یا آزمایشگاهی، به اندازهای که تصور میشود، سالم نباشند
منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 07 مهر 1398ساعت انتشار : 7:5:5اخیرا گرایش به تولید و مصرف برگرهای گیاهی و آزمایشگاهی که بافت و طعم همبرگر گیاهی را دارند، گسترش قابل توجهی پیدا کرده است، اما برخی متخصصان تغذیه بر این باورند که شاید برگرهای گیاهی یا آزمایشگاهی، به اندازهای که تصور میشود، سالم نباشند