شیراز- ایرنا- مسئول واحد بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: ظرف سه ماه نخست امسال، یک هزار و 500 کیلوگرم مواد غذایی غیر قابل مصرف و فاسد از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در این شهرستان جمع آوری و معدوم شد.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 27 تیر 1397ساعت انتشار : 7:1:47شیراز- ایرنا- مسئول واحد بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: ظرف سه ماه نخست امسال، یک هزار و 500 کیلوگرم مواد غذایی غیر قابل مصرف و فاسد از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در این شهرستان جمع آوری و معدوم شد.