۲۴ مرداد ۱۳۹۶، ۲۳:۱۳
کد خبر: 82633021
T T
۰ نفر
تولید ماهی در دولت تدبیر و امید در استان اردبیل حدود سه برابر افزایش یافت

اردبیل - ایرنا - مدیر روابط عمومی سازمان جهاد كشاورزی استان اردبیل گفت: در دولت تدبیر و امید تولید ماهی و آبزیان دراستان حدود سه برابر افزایش یافته است.

به گزارش ایرنا ، جاوید صحرایی روز سه شنبه در دومین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در خلخال افزود: در حالی كه در سال 92 تولید ماهی پرورشی در این استان سه هزار و 500 تن بود این میزان هم اكنون به بیش از 9 هزار تن افزایش یافته است.
وی بیان كرد: مصرف ماهی در اردبیل گرچه از متوسط كشوری پایین است اما با توجه به غیر ساحلی بودن استان وضعیت رو به بهبودی دارد اما باید برای هرچه بیشتر افرایش سهم ماهی در سفره های شهروندان تلاش كرد.
وی بر ضرورت ارتقای مصرف ماهی در استان تاكید كرد و گفت: این امر در گرو گسترش اطلاع رسانی مدیریت شده می باشد.
او اضافه كرد: باید با فرهنگ سازی مناسب ، تمام رسانه های ارتباط جمعی و كارشناسان دست در دست هم بدهند تا با افزایش فرهنگ استفاده از محصولات آبزی پروری در برنامه های غذایی بیش از پیش شاهد رونق تولید این محصولات در استان باشیم.
صحرایی با اشاره به ارزش غذایی سرشاری كه مصرف غذاهای آبزی در حفظ و سلامت و تندرستی افراد خانوار و جامعه دارد افزود : غذاهای دریایی و بخصوص ماهی سرشار از امگا 3 می باشد و یكی از مهم ترین فاكتور هایی كه باعث موفقیت و پویایی جامعه و رشد و ترقی آن می شود برخورداری افراد جامعه از سلامتی و تندرستی جسمی است كه طبیعتاً مصرف غذاهای آبزی به دلیل داشتن املاح و ویتامین های ضروری و حیاتی برای بدن تمامی این خصوصیات را دارند.
جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی امروز با شناخت سه نفر از برترین های این جشنواره در خلخال به كار خود پایان داد.
خبرنگار: بهرام نقی زاده ** انتشار دهنده: گیتی طالبی
7119/6018

سرخط اخبار استان‌ها