متخصص تغذیه در چهارمحال و بختیاری با اشاره به علل ایجاد کبد چرب ، رژیم غذایی نامناسب را عامل تشدی علائم این بیماری عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین به نقل از وب دا ، دكتر تينا جعفري افزود: عفونت هاي ويروسي مثل هپاتيت ها، علل دارويي و عوامل مرتبط با سبك زندگي مانند تغذيه غلط طي سالهاي عمر و نداشتن برنامه فعاليت فيزيكي منظم زمينه ساز ايجاد بيماري هاي كبدي مي گردد.
به گفته وي، پرخوري ، چاقي و اضافه وزن ، رژيم غذايي غلط ، كاهش وزن شديد و گرسنگي از ديگر عوامل مرتبط با سبك زندگي است كه در بروز بيماري هاي كبدي موثر هستند.
وي در خصوص درمان تغذيه اي بيمار يكد چرب اظهار داشت: مهمترين نكته كاهش وزن بشويه اي صحيح و يادآوري اين نكته است كه رژيم غذايي غلط موجب بدتر شدن علائم بيماري مي شود.
دكتر جعفري ، كنترل دريافت مواد غذايي حاوي كربوهيدرات، نان، برنج و ماكاروني ، استفاده از انواع نان سبوس دار و پرهيز از مصرف نان هاي فانتزي مانند نان ساندويچي و همبرگر و ... را توصيه كرد .
وي گفت: كاهش دريافت مواد غذايي با چربي حيواني مثل گوشت قرمز و جايگزين نمودن روغن هاي مناسب به جاي روغن هاي مضر و استفاده از ميوه و سبزيجات كافي ، تازه و خام در درمان تغذيه اي حائز اهميت است.
اين متخصص تغذيه، همچنين عدم مصرف نوشابه ها، شيريني و دسر ها و تركيببات حاوي چربي و شكر فراوان را توصيه نمود و خاطر نشان كرد: مصرف لبنيات و ماست كم چرب همواره مورد تاكيد متخصصين تغذيه است.
ورزش و داشتن فعاليت بدني مناسب و كافي از ديگر توصيه هاي اين متخصص تغذيه جهت درمان تغذيه اي بيمار يكبد چرب مي باشد

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 490027

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =