کد خبر: ۱۰۷۳۵۲
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۹ - ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - 2016May 08
شفا آنلاین>سلامت>تغذیه>پژوهشگران در مطالعات اخیر خود دریافتند میوه آلبالو به دلیل دارا بودن برخی ترکیبات خاص ، تاثیر بسیار زیادی در کاهش فشار خون داشته و این تاثیر به میزانی است که می توان آن را با داروهای رایج فشار خون مقایسه کرد.
به گزارش شفا آنلاین،عموما افرادی که دارای عارضه فشار خون بالا هستند، نیاز به استفاده دائمی از داروهای مختلفی داشته و باید در تمامی موقعیت ها ، این داروها را به همراه داشته باشند. مطالعات جدید پژوهشگران نشان می دهد که مصرف آب آلبالو می تواند در کاهش فشار خون تاثیر به سزائی داشته و حتی مصرف دائمی آن در برخی موارد منجر به عدم نیاز استفاده از قرص های فشار خون در بیماران می شود.

در مطالعات انجام شده ؛ پزشکان به افراد دارای فشار خون بالا ؛ آلبالو یا افشره این میوه را داده و مشاهده کردند پس از گذشت سه ساعت ، فشار خون این افراد به میزان 7 mmHg کاهش یافت. در این میان بهترین نتیجه در بهبود فشار خون سیستولیک افراد فوق  زمانی حاصل شد که اسیدهای فنلی، protocatechuic و وانیلیک، در کنسانتره آلبالو به میزان بیشتری وجود داشت. به همین دلیل پژوهشگران اعتقاد دارند این مواد دارای خاصیت مثبتی در کاهش فشار خون هستند.

به تازگی تیمی از پژوهشگران دانشگاه نورتومبریا در نیوکاسل در مطالعات خود دریافتند که میزان فشار خون در افرادی که به تازگی دچار این بیماری شده اند ، پس از مصرف آب آلبالو تا هفت درصد کاهش پیدا می کند. این میزان از کاهش فشار خون تقریبا برابر با تاثیری است که قرص های رایج برای مبارزه با این عارضه بر بدن افراد گذاشته و فشار خون آن ها را کم می کند.

در این مطالعات ، پژوهشگران به بررسی شرایط فشار خون 15 فرد مبتلا به این عارضه کردند که در مراحل اولیه بیماری خود به سر برده و میزان عادی فشار خون آن ها در کمترین حالت 130/90 mmHg بود. این موضوع به منزله وجود وجود خطر زیاد بوده و امکان پارگی مویرگ ها یا بروز اختلالات قلبی در این افراد وجود دارد.

در ادامه این تحقیقات ، پزشکان به افراد فوق آلبالو یا افشره این میوه را داده و مشاهده کردند پس از گذشت سه ساعت ، فشار خون آن ها به میزان 7 mmHg کاهش داشت. در این میان بهترین نتیجه در بهبود فشار خون سیستولیک افراد فوق  زمانی حاصل شد که اسیدهای فنلی، protocatechuic و وانیلیک، در کنسانتره آلبالو به میزان بیشتری وجود داشت. به همین دلیل پژوهشگران اعتقاد دارند این مواد دارای خاصیت مثبتی در کاهش فشار خون هستند.

کارن کین  از پژوهشگران  ارشد این تیم تحقیقاتی در رابطه با یافته های فوق اعلام کرد : میزان قابل توجه کاهش فشار خون در افرادی که آلبالو مصرف می کنند ، قابل مقایسه با تاثیری است که از داروهای شیمیائی فشار خون به دست می آید . این موضوع نشان دهنده اهمیت این میوه در روند درمانی فشار خون بوده و افراد مبتلا به این بیماری باید این میوه و فراورده های آن را در برنامه غذائی خود لحاظ کنند.

گلن هواتسون ، سرپرست تیم تحقیقاتی فوق الذکر نیز در تکمیل سخنان همکار خود افزود : ما به این نتیجه رسیده ایم که برخی از ترکیبات موجود در آلبالو دارای تاثیر بسیار مثبتی در کاهش فشار خون بوده و بر این بیماری تاثیر دارد .

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: