۷ آبان ۱۳۹۶، ۸:۱۹
کد خبر: 82711620
T T
۰ نفر
یك استاد دانشگاه:ایران به دلیل سوءمدیریت در منابع آب در حال تبدیل شدن به بیابان مطلق است

تهران- ایرنا- یك كارشناس كشاورزی با بیان این كه كشور ما به دلیل سوءمدیریت در حال تبدیل شدن به بیابان مطلق است، گفت: در كشور بحران آب نداریم بلكه مشكل مدیریت منابع آب وجود دارد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، مظاهری شنبه شب در نشست كشاورزی، شاهراه اقتصاد مقاومتی با بیان این كه در سال های گذشته، فاجعه در بخش كشاورزی كشور رخ داده است، افزود: ایران كه زمانی صادركننده محصولات كشاورزی بود، امروز به واردكننده تبدیل شده است.
این كارشناس كشاورزی اضافه كرد: از زمانی كه نفت در ایران كشف شد، وضعیت اقتصادی رو به قهقرا گذاشت و جامعه دچار مصرفزدگی شد.
وی ادامه داد: تقسیم زمین های كشاورزی پس از اصلاحات ارضی در دهه 1340 خورشیدی باعث شد كه زمین های كوچك كشاورزی برای روستاییان صرفه اقتصادی نداشته و آنها به تدریج به شهرها مهاجرت كنند.
مظاهری با بیان این كه منابع آب و خاك كشور دچار آسیب شده است، ادامه داد: اصلاح این منابع به صدها سال زمان نیاز دارد.
این استاد دانشگاه با تاكید بر این كه در كشور بحران آب نداریم بلكه مشكل مدیریت منابع آب وجود دارد، گفت: كشاورزی ما سنتی و قدیمی است.
این كارشناس كشاورزی یادآور شد: زمانی كه بحث مدرن سازی كشاورزی مطرح می شود، توسعه محصولات تراریخته و دستكاری شده ژنتیك مورد توجه قرار می گیرد كه مشكلات ساز خواهد شد.
مظاهری با بیان این كه ما در بخش آموزش كشاورزی دچار ضعف و مشكل هستیم، افزود: كشور ما به دلیل سوءمدیریت در حال تبدیل شدن به بیابان مطلق است.
وی ادامه داد: در صورتی كه وضعیت منابع آبی و كشاورزی دچار معضل شود، در دهه های آینده با بحران غذایی و امنیتی مواجه خواهیم شد.
این كارشناس كشاورزی اضافه كرد: بسیاری از گونه های دامی ما در دنیا شناخته شده، نیستند، این در حالی است كه گاهی مسئولان به سراغ وارد كردن دامهای اروپایی می روند كه با شرایط طبیعی ایران، سازگاری ندارند.
به گزارش ایرنا، امسال 10 گروه اصلی و پنج گروه فرعی در مساحتی بیش از 13 هزار متر مربع شامل 100 ماهنامه، 54 هفته‌نامه، 30 دوهفته ‌نامه،20 دوماهنامه، 52 فصلنامه، بیش از 115 رسانه برخط (خبرگزاری و پایگاه خبری)، 70 رسانه غیرسراسری (محلی، منظقه‌ای و استانی) و بیش از 60 روزنامه و موسسه مطبوعاتی در بیست وسومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها حضور دارند.
همچنین بیش از 80 رسانه در گروه سیاسی و اقتصادی، 80 رسانه فرهنگی و هنری، بیش از 80 غرفه در گروه تخصصی، 30 غرفه در گروه خانواده و 20 غرفه در گروه دین و اندیشه در این رویداد بزرگ رسانه ای حضور دارند.
امسال همچنین علاوه بر ادارات كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها و برخی خانه‌های مطبوعات استانی، بیش از 55 رسانه استانی، منطقه‌ای و محلی با مساحتی حدود یكهزار متر مربع در نمایشگاه حضور یافته اند.
در نمایشگاه امسال علاوه بر حضور مهمانان داخلی و اصحاب رسانه كشور، روزنامه نگارانی از چهار قاره جهان به نمایشگاه مطبوعات می آیند.
همچنین همزمان با برگزاری نمایشگاه مطبوعات، 20 سخنرانی در بخش بین الملل به همت اداره كل رسانه های خارجی وزارت ارشاد همراه با سخنرانی ها و كارگاه های آموزشی با حضور میهمانان و روسای مقیم دفاتر رسانه های خارجی از 13 كشور جهان در بخش بین الملل نمایشگاه برگزار خواهد شد.
تمامی امور اجرایی بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها از پیش ثبت نام تا جانمایی غرفه ها و رسانه ها بصورت الكترونیكی و غیر حضوری انجام شده است.
بیست وسومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها تا 12 آبان ماه همه روزه از ساعت 9:30 تا 20:30 در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) میزبان بازدید كنندگان است.

برای آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان با كانال اقتصادی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
‏IRNAeco@
اقتصام**2022** 6075*خبرنگار:میثم طاهری** انتشار: زهرا هجینی نژاد
۰ نفر