شرکتهایی از نروژ در نشست با استاندارگیلان برای سرمایه گذاری در بخش شیلاتی و آبزی پروری اعلام آمادگی کردند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری گیلان؛ در این نشست که معاونین هماهنگی امور اقتصادی و عمرانی استاندار و برخی از مدیران استان حضور داشتند سرمایه گذاران نروژی با اشاره به اینکه در بررسی های بعمل آمده به این نتیجه رسیدند که گیلان پتانسیل بالایی در بخش شیلات دارد اظهار امیدواری کردند در صورت توافق بتوانند با همکاری بخش خصوصی در گیلان تا سقف 1000میلیارد تومان در زمینه های تولید شناورهای کوچک شیلاتی و قفسهای پرورش ماهی با تکنولوژی جدید ،پرورش ماهی در قفس و آبزی پروی ماهیان سرد آبی و گرم آبی سرمایه گذاری کنند.

دکتر نجفی نیز در نشست مشترک با سرمایه گذار نروژی در رشت با اشاره به اعلام آمادگی گیلان برای استفاده از تجربیات نروژ در بحث آبزی پروری با اشاره به نصب 8 قفس پرورش ماهی در ساحل انبار سر به ظرفیت 500 تن از ماهیان بومی کپور دریایی با سرمایه گذاری 10 میلیارد تومان امسال آغاز شد گفت :در مجموع امسال برای برای 9 سرمایه گذار مجوزهای لازم بویژه زیست محیطی صادر شده و پروانه تاسیس گرفته اند که در صورت جذب تسهیلات تا پایان سال موفق به تولید6 تا 12000 تن خواهند شد .

وی به گام گسترده ی گیلان در بخش پرورش ماهی در قفس و اقدامات جدی صورت گرفته اشاره کرد و افزود: یکی از مهم ترین پروژه های سفر رییس جمهور به گیلان بحث پرورش ماهی در قفس بود که این نشاندهنده اهمیت بالای این بخش برای ماست.

وی اظهارداشت: در گیلان هیچ مشکلی در اخذ مجوزهای لازم و همکاری با دستگاه های اجرایی در زمینه پروژه های شیلاتی وجود ندارد.

نماینده عالی دولت در گیلان خاطرنشان کرد: اعتقاد داریم سرمایه‌گذاران خارجی و بویژه سرمایه گذاران کشور نروژ در صورت رعایت قوانین و مقررات کشور و باتوجه به فضای مناسب بوجود آمده در پسابرجام می‌توانند در حوزه‌های مختلف شیلاتی نظیر ساخت شناورهاکوچک وتولید قفسهای جدید ورود نموده و از حمایت‌های قانونی در عرصه‌های مختلف این حوزه بهره‌مند گردند.

استاندار گیلان به عزم بالای مدیران استانی در جذب سرمایه گذاران و انتقال دانش فنی آنان اشاره کرد و افزود: امیدواریم با حضور نروژی ها در گیلان بتوانیم ضمن انتقال دانش فنی و امکانات آنان از تلاشهای موفق در بحث ساخت قفس و صیدماهی در قفس بهره مند شویم.

دکتر نجفی همکاری مشترک در بهره‌وری بهینه در تولید ماهیان سرد آبی، گرم آبی و دیگر گونه‌های آبزی پروری توسط شرکت‌های نروژ را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: شرکت های نروژی درخصوص تأمین بچه ماهیان مناسب و بویژه در عرصه تکثیر ماهیان سرد آبی (خانواده سالمون) نیز می توانند موفق عمل کنند.

وی ابراز امیدواری کرد تا همکاری‌های مشترک بین دو کشور ایران و نروژ در عرصه آبزی پروری تضمین کننده منافع هر دو کشور بوده و این فعالیت مبنای توسعه همکاری‌های مشترک در زمینه‌های دیگر باشد.

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 544031

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 14 =