۱۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۰:۲۰
کد خبر: 82684634
T T
۰ نفر
انجام پايش بازمانده آنتي بيوتيك ها درشيرخام در خراسان شمالي

بجنورد- ايرنا- رئيس اداره نظارت بر بهداشت عمومي و مواد غذايي اداره كل دامپزشكي خراسان شمالي گفت: مقدمات و اقدامات اوليه پايش بازمانده آنتي بيوتيك ها در شير خام در اين استان فراهم شده است.

به گزارش روز چهارشنبه ايرنا علي اكبر دليرصحرايي اظهاركرد: با استفاده از كيت هايي كه توسط اداره كل دامپزشكي استان تهيه شده، در عرض چند ساعت وجود آنتي بيوتيك ها در شير خام را براي اطمينان از سلامت شير بررسي مي كنيم.
وي اضافه كرد: پايش بازمانده آنتي بيوتيك در گوشت مرغ و گوشت قرمز نيز در خراسان شمالي در حال انجام است.
دليرصحرايي در بخش ديگري از سخنان خود گفت: اكنون در خراسان شمالي 2 شركت متقاضي كد بهداشتي IRهستند كه به محض اخذ اين كد، مي توانند نسبت به صادرات فرآورده هاي خود اقدام كنند.
وي با بيان اينكه در خراسان شمالي در توليد گوشت مرغ و گوشت قرمز اقدامات بسته بندي و برچسب گذاري انجام مي شود افزود: در اين استان در مورد آبزيان بسته بندي وجود ندارد كه قرار است اين مهم هم انجام شود .
رئيس اداره نظارت بر بهداشت عمومي و مواد غذايي اداره كل دامپزشكي خراسان شمالي با اشاره به عدم استقبال مردم استان از مصرف مرغ بدون آنتي بيوتيك اظهار كرد: نگراني ما از بسته بندي آبزيان هم اين است كه مردم متقاضي نباشند، چون بايد حداكثر تا 48 ساعت مصرف شود.
وي با ذكر اينكه اكنون درخراسان شمالي دو واحد مرغداري توليد كننده مرغ بدون آنتي بيوتيك قعاليت دارند گفت: در حال حاضر توليدات اين مرغداري هاي به استان هاي همجوار ارسال مي شود.
دلير صحرايي عنوان كرد: در خراسان شمالي توليد و عرضه مرغ بدون آنتي بيوتيك وجود دارد اما متقاضي ندارد، بايد دراين زمينه فرهنگ سازي شود.
وي در پايان با ذكر اينكه دامپزشك بيكار در خراسان شمالي وجود ندارد گفت: اگر كسي دامپزشك بيكار سراغ دارد، به اين اداره كل معرفي كند.
اخبار خراسان شمالي را در كانال تلگرامي اخبار ايرنا خراسان شمالي به نشاني 🆔 @IRNABOJNURD پيگيري كنيد.
ع/6042 انتشاردهنده: سيدحسين قدسي

سرخط اخبار استان‌ها