۱۰ بهمن ۱۳۹۵، ۱۲:۱۸
کد خبر: 82406405
T T
۰ نفر
شكلات هاي فندقي تحت نظارت دقيق هستند

تهران - ايرنا - رئيس اداره نظارت بر مواد غذايي و آشاميدني و منشاء گياهي سازمان غذا و دارو با تاكيد بر اعمال نظارت كامل بر فرآورده هاي غذايي توليد داخل و وارداتي، شايعاتي كه در خصوص 'احتمال بالاي سرطان زا بودن' يكي از برند هاي كرم شكلات فندقي منتشر شده ، را تكذيب كرد.

'احتمال بالاي سرطان زا بودن يكي از برند هاي كرم شكلات فندقي توليد شده در كارخانه هاي ايتاليايي و لهستاني در برخي شبكه هاي مجازي منتشر شد.'
به گزارش روز يكشنبه ايرنا از سازمان غذا و دارو، نسترن محمدي افزود: پروانه هاي اين محصول از ابتداي سال 1390 در اداره كل نظارت بر مواد غذايي، پس از بررسي مدارك و مستندات مربوطه صادر و مجددا در سال 94 تمديد شد.
وي خاطرنشان كرد: در زمان ورود فرآورده هاي غذايي، فاكتور هاي ايمني و كيفيت از نظر ويژگي هاي شيميايي و ميكروبي مطابق با مقررات ملي و بهداشتي مربوطه مورد ارزيابي و آزمايش قرار مي گيرد.
وي افزود: كرم كاكائو فندقي مذكور به ترتيب از 20، 47،13 و 7 درصد روغن، شكر، فندق، كاكائو و حدود 9درصد پودر شير خشك و آب پنير تشكيل شده است.
رئيس اداره نظارت بر مواد غذايي و آشاميدني با منشاء گياهي سازمان غذا و دارو گفت: 100 گرم محصول نامبرده شده داراي 11 گرم اسيد چرب اشباع و يك درصد گرم اسيد چرب ترانس است.
محمدي در عين حال تصريح كرد: مصرف فرآورده هاي اينچنيني از منظر دريافت بالاي اسيد چرب اشباع و ترانس، ممكن است سلامتي را با چالش مواجه كند اما اينكه موجبات سرطان زايي شود بحثي است كه مبناي قانوني ندارد.
به گفته وي، هرچه ميزان دريافت چربي هاي اشباع شده كم باشد سلامتي قلب بيشتر بوده و تناسب اندام بهتر حفظ خواهد شد.
محمدي از مردم خواست هنگام خريد محصولات غذايي از جمله شكلات هاي فندقي به برچسب اصالت و شماره پروانه بهداشتي ورود توجه كرده و از خريد محصولات فاقد مجوز هاي لازم از وزارت بهداشت خودداري كنند.
اجتمام**9185**1569**دريافت كننده : سادات حسيني خواه **انتشار: علي حبيبي
۰ نفر

سرخط اخبار جامعه