Iranian Agriculture News Agency

در راستای حمایت از واحدهای تولیدی موجود در استان یزد؛

احداث و راه اندازی واحدهای تولیدی و فرآوری محصولات لبنی از اولویت سرمایه گذاری صنایع تبدیلی و تکمیلی استان خارج شد

مدیر صنایع کشاورزی جهاد کشاورزی استان یزد گفت: با توجه به سیاست این مدیریت در راستای فرآوری و تولید محصولات با کیفیت و قابل رقابت در بازار، در حال حاضر احداث و راه اندازی واحد های تولیدی و فرآوری محصولات لبنی از اولویت سرمایه گذاری صنایع تبدیلی و تکمیلی استان خارج شده است.

احداث و راه اندازی واحدهای تولیدی و فرآوری محصولات لبنی از اولویت سرمایه گذاری صنایع تبدیلی و تکمیلی استان خارج شد

به گزارش خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) و به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان یزد، علیرضا طاقه باف با اشاره به فعالیت 23 واحد صنایع لبنی در این استان گفت: با توجه به سیاست این مدیریت در راستای فرآوری و تولید محصولات با کیفیت و قابل رقابت در بازار، در حال حاضر احداث و راه اندازی واحد های تولیدی و فرآوری محصولات لبنی از اولویت سرمایه گذاری صنایع تبدیلی و تکمیلی استان خارج شده است .

وی صنعت لبنیات را صنعتی موثر و کارآمد بر شمرد که می تواند با ایجاد ارزش افزوده اقتصادی و اشتغال زایی راه حلی تأثیر گذار برای حل مشکلات کلان و خرد اقتصادی کشور و استان باشد .

مدیر صنایع کشاورزی جهاد کشاورزی استان یزد طرح توسعه واحد های موجود لبنی را در زمینه تولید پودر شیر (شیر خشک) پودر پنیر، آب پنیر و همچنین حمایت از این واحدها در زمینه ارائه تسهیلات جهت تأمین نقدینگی و ارتقاء تجهیزات و خطوط تولید آنها را از جمله سیاستهای مدیریت صنایع کشاورزی در این راستا برشمرد .

طاقه باف با اشاره به بهسازی دو واحد لبنی استان در راستای افزایش کمی و کیفی تولید از معرفی 6 واحد تولیدی به بانکهای عامل برای دریافت تسهیلات به مبلغ 70 میلیارد ریال خبر داد .

گفتنی است سالانه 225 هزار تن شیر در استان تولید می شود که 110 هزار تن از آن به مصرف داخلی استان می رسد و مابقی مازاد بر نیاز استان بوده و به سایر استانهای کشور صادر می شود.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید