• دوشنبه / ۱۲ مهر ۱۳۹۵ / ۱۴:۲۵
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 95071207447
  • منبع : مطبوعات

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه اعلام کرد

"مارگارین" و "کره حیوانی" به لحاظ سلامتی، مورد تاییدند

"مارگارین" و "کره حیوانی" به لحاظ سلامتی، مورد تاییدند

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی گفت: هر دو نوع کره گیاهی و حیوانی از نظر سلامتی تأیید شده هستند.

به گزارش ایسنا، دکتر هدایت حسینی با اشاره به آزمایش‌های انجام‌شده روی مارگارین و کره حیوانی، خاطرنشان کرد: آزمایش‌های انجام‌شده روی مارگارین و کره حیوانی این نکته را به اثبات می‌رساند که هر دو گروه از سلامت کامل برخوردارند.

وی با اشاره به اینکه مصرف‌کنندگان از تفاوت این دو آگاهی کامل دارند، افزود: درباره کره گیاهی یا مارگارین، برچسب اطلاع‌رسانی به صورت شفاف وجود دارد و مشتری نیز بدون هیچ مشکلی می‌تواند کالای مورد نظر خود را انتخاب کند.

بنابر اعلام روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی، وی افزود: هرکدام از چربی‌های حیوانی یا گیاهی، مزایای خاص خود را دارد و بهتر است این دو با هم مقایسه نشوند، زیرا همه چیز به گزینش مشتری مربوط می‌شود.

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی درباره اعتراض برخی از کارشناسان، مبنی بر چرایی نام نهادن نام کره به چربی گیاهی، گفت: این لفظی است که فرهنگستان زبان فارسی برای آن انتخاب کرده و اگر اعتراضی در این مورد باشد، باید توسط مسئولان فرهنگستان پیگیری شود.

انتهای پیام
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha