نمایشگاه توانمندی‌های فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی با محور اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت در ساری برپا شد

نمايشگاه توانمندي‌هاي فرآورده‌هاي غذايي و آشاميدني ظهر شنبه با حضور شركت‌ها و كارخانه‌هاي توليدي و بسته‌بندي صنايع غذايي استان در ۲۴ غرفه به مدت سه روز در محل فرهنگ و ارشاد ساري برپاشده است.
در اين نمايشگاه محصولات واحدهاي توليدي داراي كيفيت برتر به مدت سه روز در معرض ديد عموم مردم گذاشته شد تا مردم ضمن تشويق به مصرف اين مواد غذايي و قرار دادن آن در سبد غذايي خانوار از كليه دستاوردهاي اداره نظارت بر مواد غذايي، آشاميدني دانشگاه علوم پزشكي مازندران به‌عنوان سياست‌گذار حوزه تأمين كيفيت محصولات غذايي استان آشنا شوند.
اين نمايشگاه با حضور شركت‌ها و واحدهاي توليدي همراه است و برخي از محصولات علاوه بر برچسب كالا كه شامل؛ شماره پروانه ساخت، نوع محصول، حجم يا وزن محصول، تركيبات به‌كاررفته در فرمول محصول، آدرس و شماره تلفن كارخانه (و يا دفتر مركزي)، شماره سري ساخت توليد، تاريخ توليد و انقضاء، موارد منع مصرف در صورت لزوم)، نحوه مصرف در صورت لزوم، شرايط نگهداري هستند، داراي نشانگر رنگي سبز، زرد و قرمز بودند به معرض نمايش گذاشته شد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 590693

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =