۳۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۲:۳۶
کد خبر: 82041573
T T
۰ نفر
كم تحركي باعث اضافه وزن و چاقي در بين دانش آموزان خواهد شد

تهران - ايرنا -معاون بهداشت وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت: دانش آموزان توجه داشته باشند در صورت عدم اصلاح عادت غذايي و كم تحركي؛ چاقي به سراغشان آمده و سلامت آنان به خطر خواهد افتاد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگي ايرنا ، علي‌اكبر سياري روز سه شنبه در حاشيه مراسم سفيران سلامت دانش‌آموزي كه با حضور 1200 دانش آموز دختر شهرستانهاي تهران در اردوگاه باهنر برگزارشد ، با بيان اينكه سفيران سلامت براي خود هدف‌گذاري كرده‌اند و راه رسيدن به آن توسط مسوولان آموزش و پرورش و وزارت بهداشت مشخص شده، افزود:هدف نخست براي سفيران سلامت اين است كه از نظر جسمي، در سلامت باشند و اين نكات براي حفظ سلامتي را به اطرافيان خود منتقل كنند.
وي اظهاركرد: دانش‌آموزان نيز بايد تحرك داشته و روزانه يك ساعت ورزش كنند و از نظر رواني، بايد سالم، با نشاط به دور از افسردگي، اضطراب و استرس به زندگي ادامه دهند و تلاش كنند همديگر را دوست داشته باشند.
سياري با بيان اينكه همه اين نكات را سفيران سلامت آموزش مي‌بينند و به ديگران آموزش مي‌دهند، گفت: سفيران سلامت مروج سلامت دربين مردم هستند البته تفكر، تدبير و ادراك در اين ميان لازم است. قدرت تفكر را آموزش و پرورش، آموزش عالي و حوزه علميه رشد مي‌دهند و ماموريت آموزش و پرورش ارتقاء قدرت تفكر دانش‌آموزان است.
وي با بيان اينكه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي آمادگي دارد از طريق دوره‌هاي آموزشي، مهارت تفكر منطقي، نقادانه و حل مساله را به سفيران سلامت آموزش ‌دهد، اظهاركرد: سفيران سلامت هرچه را آموزش ديده‌اند به بقيه همسالان خود منتقل ‌كنند.
معاون وزير بهداشت در ادامه به توزيع مكمل ويتامين D و آهن در بين دانش آموزان و شبكه‌هاي بهداشت اشاره كرد و گفت: براساس يك مطالعه، ميزان كمبود ويتامين D در طي 10 سال در كشور شش برابر شده و طرح تحول سلامت و حمايت دولت باعث شده امروز در هيچ خانه بهداشت و مدرسه‌اي نباشد كه مكمل ويتامين D و آهن را توزيع نشود.
سياري با تاكيد به اينكه اگر دانش‌آموزان ويتامين D مصرف نكنيد، دچار نرمي استخوان و انحراف پا خواهند شد ، به آنان توصيه ‌كرد: ماهانه يك مرتبه ويتامين D مصرف كنند.
وي اظهار كرد: طبق بررسي هاي به عمل آمده در شهر مقدس مشهد و سبزوار از 75 درصد دانش‌آموزي كه كمبود ويتامين D داشتند و طي مدت 9 ماه اين ويتامين را مصرف كردند، ميزان كمبود اين ويتامين در مدارس اين مناطق تا شش درصد كاهش يافت.
فراهنگ 1417 ** 1569
۰ نفر

سرخط اخبار جامعه