۱۶ اسفند ۱۳۹۵، ۱۴:۱۲
کد خبر: 82454372
T T
۰ نفر
نظارت بهداشتی بر توزیع فرآورده خام دامی در جنوب كرمان تشدید می شود

جیرفت - ایرنا - رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره كل دامپزشكی جنوب استان كرمان گفت: با توجه به افزایش عرضه و تقاضای فرآورده های خام دامی در پایان سال نظارت بهداشتی بر مراكز عرضه این مواد تشدید می شود.

به گزارش ایرنا مطهره مختاری روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این اداره كل در روزهای پایانی سال اقدام به اجرای طرح تشدید كنترل و نظارت بهداشتی در قالب راه اندازی اكیپ ثابت و سیار بازرسی بهداشتی در 2 نوبت صبح و بعداز ظهر كرده است.
وی تصریح كرد: این طرح در هفت شهرستان جنوبی استان كرمان از 25 اسفند آغاز می شود و تا 15 فروردین ماه 96 ادامه دارد.
وی گفت: اكیپ های بازرسی بهداشتی بر واحدهای توزیع و عرضه مرغ و ماهی، گوشت قرمز، رستوران‌ها، هتل‌ها، كبابی‌ها، ،قصابی‌ها، خودروهای ویژه حمل فرآورده‌های خام دامی و سایر اماكن عرضه و نگهداری فرآورده های دامی كنترل و نظارت ویژه دارند.
این مسئول بیان كرد: به شهروندان و مسافران توصیه می شود هنگام خرید محصولات دامی به
مهر و برچسب بهداشتی محصول، رنگ، بو و وضعیت ظاهری آن توجه كافی كرده و
در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را با شماره تماس 1512یا 61- 43219160-034 اطلاع دهند.
اداره كل دامپزشكی جنوب استان كرمان هفت شهرستان جیرفت، عنبرآباد، فاریاب، كهنوج، قلعه گنج، رودبارجنوب و منوجان را زیر پوشش دارد.
خبرنگار: هادی شفیعی مجاز ** انتشار دهنده: رسول محمدحسنی
7450/3028

سرخط اخبار استان‌ها