کد خبر: ۱۲۳۷۳۹
تاریخ انتشار: ۰۷:۱۵ - ۲۹ شهريور ۱۳۹۵ - 2016September 19
شفا آنلاین>تغذیه>جالب است بدانید که بسیاری از بیماری‌ها در محیط قلیایی بدن، قادر نیستند زندگی کنند.

به گزارش شفا آنلاین،به نقل از naturalnews مصرف مواد غذایی قلیایی یک راه عالی برای کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن، افزودن انرژی به بدن، و از دست دادن چربی‌های زائد است.


بادام: بادام قلیایی است و تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف آن منجر به کاهش کلسترول بد و افزایش سطح انرژی می‌شود. نوشیدن شیر بادام نیز همین منافع سلامتی را برای بدن دارد.
سیر: یکی از تاثیرات مهم سیر ایجاد تأثیر قلیایی در بدن است. هر روز یک یا دو سیر خام را له کنید و مصرف کنید تا عمری طولانی‌تر داشته باشید.


آووکادو: این میوه اسید معده را خنثی می‌کند و منجر به کاهش خطر ابتلا به سرطان، می‌شود ضمن این که کلسترول بد را برای بهبود سلامت قلب کاهش می‌دهد.


اسفناج: یکی از سالم‌ترین سبزیجات و با خاصیت قلیایی است؛ اسفناج سرشار از ویتامین ث، ویتامین کا و مواد محافظت کننده در برابر قارچ و باکتری است ضمن این که فیبر فراوان هم دارد.


موز رسیده: این را بدانید که خاصیت تمام موزها یکسان نیست. موزهای نرسیده و نارس اسیدی هستند و منجر به ناراحتی معده می‌شوند. در عوض موز رسید با لکه‌های قهوه‌ای بسیار قلیایی و حاوی مقادیر زیادی مواد معدنی و ویتامین‌ها هستند.


هندوانه: این میوه تمام سموم بدن را به خاطر وجود آب و فیبر بالایش از بین می‌برد و قابلیت قلیایی نیز دارد.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: