این روزها برخی کاربران سرویس مشکلات مردم درباره کیفیت اندک نان و آرد مورد استفاده خود، گلایه دارند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در ماه های گذشته، آزادسازی قیمت نان، باعث شد تا برخی از شهروندان این موضوع را مطرح کنند که بیش از ۲۰ درصد مصوب نانوایی ها، اقدام به آزادسازی نان کرده اند.

حتی مسئولان سازمان تعزیرات حکومتی هم در گفتگو با سرویس مشکلات مردم به این نکته اعتراض کردند که در صورت آزادسازی نرخ ها هم باید نرخ گذاری جدید توسط اصناف مربوطه صورت گیرد ولی آزادسازان به صورت دلبخواهی هر چه خواستند روی نان، قیمت می گذارند.(اینجا)، (اینجا)، (اینجا)

اکنون برخی از مخاطبان سرویس مشکلات مردم نوشته اند با آرد و نانی که مصرف می کنند، مشکل پیدا کرده اند.
یکی از کاربران ساکن بهشهر در شمال کشور نوشته:سلام متاسفانه اخیراشورای ارد ونان بهشهر سهمیه حدود بیست نانوایی که با ارد دولتی پخت میکردند کم کرده که بالطبع مصرف کنندگان بایستی بر ای تامین نیازهای خود به نانوایی های ازاد پز مراجعه کنند.از انجاییکه این شهر جزو شهر های محروم بوده و امار بیکاری در این شهر ز یاد بوده واز طر فی با وعده مسیولان مبنی بر عدم ازاد سازی قیمت نان تناقض د ار د خواهشمند است پیگیر ی کنید
مخاطب دیگری از اهواز، واقع در جنوب ایران نوشته: متاسفانه در شهر اهواز با توجه به اینکه بهترین گندم ایران رو داریم ولی سالهای متمادی کیفیت نان شهر بد میباشد بطوری که بعد از یک روز نان بیات میشود بارها شده در مسافرت به شهرهای ایران وقتی نان ان شهر را میخوریم بت حسرت میگوییم کاش اهواز هم همچین نانی داشت لطفا پیگیری کنین

مخاطب دیگری از خوزستان ضمن تایید کامنت بالا در تماس با سرویس مشکلات مردم گفته: این مخاطب راست میگه. البته نه همه جا.
ما تو اهواز پنج مدل نان داریم. نان سنگگ صنعتی و سنتی، نان بربری، نان بسته بندی شده ی بروجرد، نان تنوری صنعتی و سنتی، نان لواش معمولی، نان لواش تهران، همه این نان ها مشکلاتی دارن. نان سنگک صنعتی خمیر و پفکیه و زود سفت میشه. بربری ها کوچک و با کمترین میزان کنجد هستند و زود سفت میشن. نان بروجردی خوبه اما گرونه، نان لواش سنتی خوبه اما نانوایی هایی که این مدل نون رو دارن کمه و اغلب زود خشک میشن. نان لواش تهران بعداز یکساعت خشک میشه.

پیش از این، سازمان تعزیرات اعلام کرده بود شهروندان در صورت داشتن شکایت درباره کیفیت یا نرخ نانهای مصرفی، می توانند با ارسال گزارش تخلف به شماره تماس 124 سازمان صنعت، معدن و تجارت و یا سامانه پیامکی تعزیرات حکومتی به شماره پیامک 30009651 موضوع را پیگیری کنند.

 

۴۵۲۳۱

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 471567

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ایرانی IR ۰۸:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۴
    0 0
    واقعا کیفیت نان اهواز اسف بار است. نانوایان تا مدتی دلیلش را ممنوعیت بکارگیری جوش شیرین عنوان میکردند. اما سالهاست که کیفیت |ارد را بهانه مبکنند که البته هم واقعا بی کیفیت است. بهردلیل انچا امروز بعنوان نان به مردم داده میشود، از کیفیت حداقلی نیز برخوردار نیست. بربری و سنگک که با قیمت بالای هشتصد تومان و کیفیتی کاملا نازل، کمیتی کمتر از دو سوم نان تهران را دارند.
  • بدون نام ۰۹:۰۰ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۴
    0 0
    بله درسته شايد بشه گفت هشتاد درصد نانهاي اهواز فاقد كيفيت وحتي بدليل استفاده از جوش شيرين مضر هم باشن سنگ ها هم با ارد سفيد و فاقد سبوس هستند متاسفانه
  • بی نام RO ۱۰:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۴
    0 0
    نکنه باز میخاین گرون کنید نون رو اخه وقتی صحبت کمیت و کیفیتدر پیش باشه مهمترین گزینه ان گرانی است اخی مردم
  • بی نام IR ۱۲:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۴
    0 0
    با تشکر از پیگیرهای شما. متاسفانه کیفیت نان در اهواز به شدت پایین است و نان بعد یک ساعت بیات میشود. امیدواریم مسوولان پیگیری کنند.