حضرتقلي حيدري پنجشنبه در گفت و گو با ايرنا با اشاره به افزايش قيمت گوشت قرمز طي هفته اخير اظهار كرد: قيمت هر كيلوگرم گوشت گرم قرمز در خراسان شمالي قبلا 340 هزار ريال و گوشت گاو 300 هزار ريال بوده است كه هم اكنون قيمت هر كيلوگرم گوشت بره درجه يك مجلسي 360 هزار ريال و گوشت گاو بدون چربي و استخوان 340 هزار ريال مي باشد.
وي با بيان اينكه استان خراسان شمالي خود توليد كننده گوشت قرمز است گفت: همچنين اين استان بهترين گوشت و دام را دارد و با توجه به اينكه استان محروم مي باشد تقاضا اين است قيمت گوشت پايين تر و مناسب تر باشد و تابع استان هاي ديگر نباشد.
حيدري افزود: هم اكنون شيروان با توليد سالانه چهار هزار و 651 تن، اسفراين با توليد 3 هزار و 957 تن و مانه و سملقان با توليد 3 هزار و 262 تن گوشت قرمز به ترتيب بيشترين توليد گوشت قرمز در استان خراسان شمالي را دارند.
سرانه مصرف گوشت قرمز در اين استان به ازاي هر فرد در سال، 15 كيلوگرم است.
استان خراسان شمالي 2 ميليون و 55 هزار راس دام سبك شامل بز، بزغاله، گوسفند و بره و 78 هزار و 520 راس دام سنگين شامل گاو و گوساله دارد.
*نشاني سايت ايرناي خراسان شمالي http://www.irna.ir/nkhorasan ، كانال تلگرامي https://t.me/irnabojnurd و صفحه اختصاصي ايرناي خراسان شمالي هم در اينستاگرام ttps://www.instagram.com/irnabojnurd است.
7186/ 6042 خبرنگار: فاطمه مقدسي باجگيران** انتشاردهنده: سيدحسين قدسي
بجنورد- ايرنا- مدير تنظيم بازار و نهاده هاي سازمان جهاد كشاورزي خراسان شمالي گفت: قيمت گوشت قرمز(گوسفندي) در اين استان با 10 درصد افزايش به كيلويي 360 هزار ريال رسيد.
سرخط اخبار استانها
-
تصادفات جادهای اسفراین ۱۱ مصدوم و ۲ فوتی داشت
بجنورد- ایرنا- سرپرست اداره حوادث و فوریت های پزشکی اسفراین گفت: تصادفات…
-
۷۰۰ میلیارد ریال خسارت به کشاورزان سیستانی پرداخت شد
زاهدان- ایرنا- سرپرست سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: در…
-
معاون استاندار تهران: زوار اربعین برای اخذ یا تمدید گذرنامه خود اقدام کنند
تهران بزرگ - ایرنا - معاون امنیتی استاندار تهران گفت: با توجه به اینکه…
-
تولیدات کشاورزی خوزستان در دولت سیزدهم ۱۵ درصد افزایش یافت
اهواز-ایرنا- معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر جهاد کشاورزی گفت که از…