کد خبر: ۱۲۶۹۰۳
تاریخ انتشار: ۰۷:۳۰ - ۲۳ مهر ۱۳۹۵ - 2016October 14
شفا آنلاین>تغذیه>لازانیا را معمولا با گوشت چرخ کرده درست می کنند، اما در این مطلب طرز تهیه لازانیا با ماهی و میگو را به شما آموزش آموزش می دهیم. در این حالت می توانید تنوع بهتری داشته باشید.
به گزارش ،لازانیا را معمولا با گوشت چرخ کرده درست می کنند، اما در این مطلب طرز تهیه لازانیا با ماهی و میگو را به شما آموزش آموزش می دهیم. در این حالت می توانید تنوع بهتری داشته باشید.
 
مواد لازم:
 
  • نمک، فلفل، روغن مایع و کره به مقدار لازم
  • لازانیا 250 گرم
  • میگو  250 گرم
  • ابلیمو 2 قاشق غذا خوری
  • ماهی 2 عدد
  • پنیر پیتزا 1 بسته
  • پیازچه یا موسیر 3 بوته
 
مواد لازم برای سس:
 
  • خامه 150 گرم
  • پیاز  1 عدد
  • شیر  1 لیوان
  • کره 30 گرم
  • ارد گندم 1 فنجان
  • قارچ  200 گرم
  • گوجه فرنگی 5 عدد
  • ریحان 5 شاخه
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
 

 

طرز تهیه:

1- میگو های تازه ی بدون پوست را از پشت با چاقو ببرید و رگ ان را بیرون بیاوردید.
 
2- ماهی هارا در اندازه های یکسان خرد کنید.
 
3- موسیر یا پیازچه را ریز خورد کرده و با کره تفت دهید.سپس میگو،ابلیمو،نمک و فلفل را با نصف فنجان اب به آن اضافه کنید.
 
4- میگو و موسیر را از آن خارج کرده و در ظرفی بریزید.
 
5- برای تهیه سس،پیاز را ریز خورد کرده و به همراه شیر و نیمی از پودر فلفل در ظرفی ریخته و به مدت 10 دقیقه حرارت دهید.
 
6- قارچ ها را ریز خورد کرده و در سس باقی مانده ی میگو و موسیر بریزید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید.
 
7- آرد را با کره،کمی تفت دهید سپس به سس شیر اضافه کرده و هم بزنید.
 
8- سس شیر باید ولرم باشد و اگر گولوله شد،از صافی رد کنید تا یکدست شود.
 
 9- قارچ و اب ان را روی سس سفید بریزید و هم بزنید.
 
10- گوجه را پوست کرده و ریز خورد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید.
 
11- سپس ریحان را خورد کرده و به اندازه یک قاشق به مواد اضافه کنید.
 
12- لازانیا را پس از پختن اب کش کنید.
 
13- کف ظرف پیرکس را سس سفید بزنید و روی ان میگو و موسیر بچینید.
 
14- سپس روی آن را با لازانیا بپوشانید،تکه های ماهی را روی ان بچینید.
 
15- دوباره یک ردیف لازانیا بچینید و بقیه میگو و موسیر را روی ان بریزید.
 
16- پنیر پیتزای رنده شده را روی ان ریخته و به مدت 30 تا 45 دقیقه با حرارت 175 درجه سانتی گراد داخل فر قرار دهید تا پخته و طلایی شود.
برچسب ها: لازانیا ، ماهی ، میگو
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: