استفاده از تجهیزات نظارت پیشرفته در بررسی کیفیت مواد غذایی/با فروشندگان آش و حلیم غیربهداشتی برخورد می‌شود

8:29 - 02 خرداد 1396
کد خبر: ۳۱۱۸۳۶
دسته بندی: جامعه ، عمومی
رئیس اداره بهداشت و محیط وزارت بهداشت گفت: سیستم‌های نظارتی وزارت بهداشت با بهره مندی از تجهیزات نظارت پیشرفته، قادر به تشخیص کیفیت و سلامت مواد غذایی به کار رفته در آش و حلیم هستند.
آش و حلیمخسرو صادق نیت در گفتگو با خبرنگار جامعه در خصوص نحوه نظارت وزارت بهداشت بر سلامت مواد غذایی در ماه رمضان گفت: با فرا رسیدن ماه رمضان، امسال وزارت بهداشت سیستم نظارتی متفاوتی را نسبت به مواد غذایی اعمال خواهد کرد و با توجه به مجهز شدن تیم نظارتی به تجهیزات نظارتی پیشرفته، سلامت مواد در کوتاهترین زمان ممکن بررسی شده و با خاطیان این امر برخورد قاطع خواهد شد.

وی افزود: برای اولین بار، سیستم نظارتی وزارت بهداشت با بهره مندی از تجهیزات  نظارتی پیشرفته، امکان سنجش میزان آلودگی میکروبی و کیفیت مواد غذایی را در کوتاهترین زمان ممکن فراهم کرده است در حالی که در سال‌های گذشته با نمونه برداری و آزمایش بر این مواد، زمان بیشتری برای تشخیص سطح کیفیت مواد، لازم بوده و احتمال بروز مسمومیت در مردم تا قبل از بررسی سطح کیفیت مواد وجود داشت.

رئیس اداره بهداشت و محیط وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: آش و حلیم یکی از مواد غذایی است که در ماه مبارک رمضان بسیار مصرف می‌شود و فروش آن در همه مناطق شهر به وفور دیده می‌شود. با وجود گرمای هوا و فساد سریع مواد، نظارت بر سطح کیفیت مواد، رعایت نکات بهداشتی در طبخ آش و حلیم، نگهداری و تازگی محصول ارائه شده مردم به طور دقیق تری انجام خواهد شد. 

 وی در خصوص فروش آَش و حلیم در مغازه‌های غیراستاندارد، عنوان کرد: تجهیزات نظارت پیشرفته این امکان را دارد که به صورت دیجیتال، کیفیت مواد آش و حلیم و سلامت آن را بررسی کند. بر این اساس در صورت وجود خطا و عدم رعایت اصول بهداشتی، مکان مربوطه پلمپ شده و کلیه مواد غذایی میکروبی و فاسد مرجوع شده و خاطیان به دادگاه مربوطه معرفی می‌شوند. 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *