به گزارش ايرنا از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي كردستان دكتر فرزام بيدارپور با اشاره به اينكه طرح سلامت نوروزي از اول اسفند سال گذشته تا 15 فروردين امسال در استان كردستان اجرا شد افزود: در طرح سلامت نوروزي امسال از 20 هزار و 704 مركز تهيه، توزيع و فروش مواد غذايي و اماكن عمومي بازرسي به عمل آمد.
وي اظهار كرد: در اين مدت از 340 مورد مواد غذايي سنتي و 860 مورد مواد غذايي صنعتي جهت تشخيص و تعيين سلامت محصولات غذايي نمونه برداري شد كه در نهايت 32 هزار و 443كيلوگرم مواد غذايي فاسد ضبط و معدوم شد.
وي يادآور شد: در اين راستا 152مركز عرضه مواد غذايي متخلف به مراجع قضايي معرفي و با 141دستفروش عرضه كننده مواد غذايي حساس نيز برخورد شد.
بيدارپور همچنين اظهار كرد: 20 هزار و 653 مورد نمونه برداري آب آشاميدني و 42 هزار و 514 مورد كلرسنجي در سطح استان انجام گرفت.
به گفته وي در طرح سلامت نوروزي به طور ميانگين روزانه 20 اكيپ بازرسي شامل 55 نفر در سطح استان با حجم كاري 40 هزار و 147 نفر ساعت اين طرح را به انجام رساندند.
7352/1904
سنندج- ايرنا- معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي كردستان گفت: در راستاي اجراي طرح سلامت نوروزي 31 واحد عرضه مواد غذايي غير بهداشتي در اين استان پلمپ و 32 هزار و 443 كيلوگرم مواد غذايي فاسد نيز ضبط و معدوم شد.
سرخط اخبار استانها
-
جان باختگان سیل مشهد به پنج نفر افزایش یافت
مشهد-ایرنا- فرماندار مشهد گفت: تاکنون شمار جانباختگان سیل امروز چهارشنبه…
-
۹۰درصد هزینه های درمان ناباروری توسط بیمه سلامت پرداخت می شود
اردبیل_ایرنا_ مدیر عامل بیمه سلامت گفت: ۹۰درصد هزینه های درمان ناباروری…
-
دستگیری اراذل و اوباش خزانه در عملیات پلیس پایتخت
تهران بزرگ - ایرنا - معاون عملیات پلیس اطلاعات تهران بزرگ، با اعلام…
-
توزیع بیش از سه هزار تن برنج و شکر در ایلام
ایلام - ایرنا - مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان ایلام گفت: سه هزار…