3350 شبكه بسيج همگام با كشاورز در كشور فعاليت دارند

زاهدان- ايرنا- رئيس سازمان بسيج مهندسان كشاورزي و منابع طبيعي گفت: سه هزارو 350 شبكه بسيج همگام با كشاورز هم اينك در شش هزار و 700 روستاي كشور فعاليت دارند.

به گزارش ايرنا محمدرضا جهانسوز روز پنجشنبه در نشست فعالان بخش كشاورزي خاش اظهار داشت: شبكه بسيج همگام با كشاورز در هر 2 روستا پيش بيني شده و با گسترده تر شدن اين طرح روستاهاي تحت پوشش به هشت هزارو 602 روستا افزايش پيدا مي كنند.
وي گفت: حدود چهار هزارو 300 مربي آموزش ديده در شبكه هاي بسيج در كشور فعاليت دارند كه كار مهم آنها انجام فعاليتهاي آموزشي، انتقال علم به كشاورزان و كمك به عملياتي كردن فعاليتها و تقويت روحيه جهادي جامعه هدف است.
رئيس سازمان بسيج مهندسان كشاورزي و منابع طبيعي ادامه داد: خاش از ظرفيتهاي برجسته اي در مباحث كشاورزي و كيفي بودن محصولات باغي و زراعي برخوردار است و تصميم بر اين شد تا اين شهرستان بعنوان منطقه پايلوت در سيستان و بلوچستان معرفي و اقدامات حمايتي براي گسترده تر شدن سرمايه گذاري ها، رونق توليد، فرآوري، فروش و صادرات محصولات آن صورت گيرد.
جهانسوز افزود: هدفگذاري براي تامين غذاي سالم براي اقشار جامعه مورد تاكيد سازمان بسيج مهندسان بوده كه با كمك كشاورزان و كارشناسان اين امر بايد محقق شود.
وي قرار گرفتن عناصر دانش، علم و عمل را لازمه انجام كارهاي موفقيت آميز دانست و گفت: با استفاده از سامانه ها، نرم افزارهاي نوين و بهره گرفتن از علوم روز شاهد تحول در فعاليتها و رونق توليد و افزايش بهره وري هستيم.
وي ادامه داد: نگاه به اقتصاد كشاورزي در اين سازمان مبتني بر اقتصاد مقاومتي، اقدام و عمل است و در اين راستا تلاش مي كنيم اهداف مدنظر رهبر معظم انقلاب تامين شود.
فرماندار خاش نيز گفت: اين شهرستان در ابعاد مختلف سرشار از ظرفيت و توانمندي بوده كه مبحث كشاورزي آن از همه حوزه ها برجسته تر است و اينكه اين منطقه بعنوان پايلوت و الگوي فعاليتها انتخاب شده قابل تحسين است.
محمداكبر چاكرزهي اظهار داشت: دولت نيز همگام با بسيج و در راستاي اجراي دستورات رهبر معظم انقلاب به دنبال فعال كردن واحدهاي تعطيل است و در طول سالجاري بسياري از اين واحد ها با استفاده از ظرفيتهاي داخلي پيگيري و فعال شدند.
مدير جهاد كشاورزي خاش نيز گفت: اين شهرستان با داشتن هفت هزار هكتار نخيلات، پنج هزار هكتار مزرعه گندم، سه هزار هكتار ذرت دانه و سه هزار هكتار جوي مرغوب، ظرفيت توليد 60 گونه منحصربفرد كشاورزي را دارد.
امان الله طوقي ادامه داد: خاش همچنين پتانسيل خوبي در پرورش دام، طيور، آبزيان، زنبور عسل و محصولات گلخانه اي، سيفي جات و غيره را دارد.
وي اظهار داشت: هم اينك حدود 100 نفر عضو كانون بسيج مهندسان خاش هستند كه در حوزه هاي مختلف فعاليت دارند.
خاش در 185 كيلومتري جنوب زاهدان مركز سيستان و بلوچستان واقع شده و از مناطق مستعد كشاورزي اين استان است.
7310 /6081 /8005

سرخط اخبار استان‌ها