۰۳ خرداد ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۴۸۴۳۴۳
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۴ - ۱۶-۰۵-۱۳۹۵
کد ۴۸۴۳۴۳
انتشار: ۰۸:۲۴ - ۱۶-۰۵-۱۳۹۵

پروتیین گوشت قرمز به اندازه قند باعث چاقی می‌شود

چربی ها و کربوهیدرات ها انرژی کافی برای رفع نیازهای ما تامین می کنند و سریع تر از پروتیین ها هضم می شود. به این ترتیب انرژی ذخیره شده در گوشت یا بعدا استفاده می شود و یا اگر مازاد بر نیاز بدن باشد، به چربی تبدیل شده و در بدن ذخیره می شود.

یک تحقیق جدید نشان می دهد که مصرف گوشت قرمز به اندازه قند در شیوع چاقی در سراسر جهان نقش دارد.

پروتیین گوشت قرمز به اندازه قند باعث چاقی می‌شود

چربی ها و کربوهیدرات ها انرژی کافی برای رفع نیازهای ما تامین می کنند و سریع تر از پروتیین ها هضم می شود. به این ترتیب انرژی ذخیره شده در گوشت یا بعدا استفاده می شود و یا اگر مازاد بر نیاز بدن باشد، به چربی تبدیل شده و در بدن ذخیره می شود.

به عبارت دیگر، مصرف زیاد گوشت به اندازه چشمگیری در بزرگ شدن محیط دور کمر دخیل است.

'ونپنگ یو' دانشجوی دکتری دانشگاه آدلاید در یک مطالعه دسترسی به قند و گوشت و تاثیر آن را بر میزان چاقی در 170 کشور بررسی کرد و متوجه ارتباط پررنگی میان آنها شد.

این محقق پس از در نظر گرفتن تفاوت های میان کشورها از جمله سطح شهرنشینی، فعالیت بدنی و مصرف کالری، متوجه شد که دسترسی به گوشت و مصرف آن می تواند عامل 13 درصد میزان چاقی باشد که این میزان به اندازه نقش قند در چاقی است.

وی در توضیح تحقیق خود در وب سایت دانشگاه آدلاید گفت: اعتقاد بر این است که چربی ها و کربوهیدرات ها عوامل عمده چاقی هستند.

وی افزود: چربی ها و کربوهیدرات ها در رژیم های غذایی امروزی انرژی کافی را برای تامین نیازهای روزانه ما فراهم می کنند؛ اما با توجه به دیر هضم بودن پروتیین گوشت در قیاس با چربی و کربوهیدرات، انرژی حاصل از پروتیین مازاد می شود و در نتیجه به چربی تبدیل و به صورت چربی در بدن ذخیره می شود.

این تحقیق متفاوت از پژوهش قبلی در زمینه ارتباط میان گوشت با چاقی است که در آن چربی گوشت با مشکلات چاقی ارتباط داده شد. در این تحقیق جدید عنوان می شود که پروتیین گوشت به طور مستقیم عامل چاقی است.

نتایج این تحقیق در هجدهمین کنفرانس بین المللی در زمینه تغذیه و علوم غذایی در زوریخ سوییس ارائه شد.

همچنین دو مقاله از این تحقیق در نشریه BMC Nutrition و مجله Nutrition & Food Sciences چاپ شده است.

منبع: ایرنا


برچسب ها: گوشت قرمز ، پروتئین ، چاقی
ارسال به دوستان
خانواده شوماخر 200 هزار یورو غرامت برای مصاحبه جعلی دریافت کردند ارسال محموله کمک‌ های بشر دوستانه ایران برای مردم سیل‌ زده افغانستان آمریکا: المپیک 2024 پاریس با وجود فینال آشفته چمپیونزلیگ امن خواهد بود ۲۰ فیلم جذاب درباره روسای‌ جمهور آمریکا که باید ببینید (+عکس) حجازی: با بودجه 360 میلیاردی نمی‌توانیم با تیم‌های بزرگ آسیا رقابت کنیم بغداد بونجاح به الشباب عربستان پیوست؛ شایعه حضور در پرسپولیس منتفی شد حسین خوشخوان، داور پیشکسوت فوتبال، دار فانی را وداع گفت هوش مصنوعی سرنخ‌ های تکامل را در بیش از ۱۰۰ کهکشان شناسایی کرد کشف ۲۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در یک خودرو روضه خوانی در هواپیمای حامل پیکر رئیس‌ جمهور (عکس) شهردار مشهد : 3 میلیون نفر در آیین تشییع شهید جمهور حضور دارند زیست رسانه‌ای بازیگر نقش پدر ستایش بعد از ۱۵ سال در کانادا (عکس) هر چه هنر در آماده کردن ژله داشته اید، با مشاهده آثار این هنرمند کنار بگذارید! (فیلم) تصاویر ماکرو بی نظیر از پوست اندازی یک حشره
وبگردی