۱۵ شهریور ۱۳۹۶، ۱۲:۲۱
کد خبر: 82656780
T T
۰ نفر
گازداركردن نوشابه‌ها با گازوئیل تكذیب شد

تهران - ایرنا - رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو با توصیه شهروندان بر مصرف هر چه كمتر نوشابه گفت: گازداركردن نوشابه ها با سوخت های فسیلی مانند گازوئیل صحت ندارد.

به گزارش ایرنا از سازمان غذا و دارو ، نسترن محمدی روز چهارشنبه با اشاره به انتشار خبر 'گازداركردن نوشابه‌ها با سوخت های فسیلی مانند گازوئیل' در برخی رسانه ها ، افزود: باتوجه به ضوابط و مقررات اداره كل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، تمام واحدهای تولید كننده مواد غذایی حاوی گاز دی اكسید موظف به استفاده از آن و البته با ویژگی های خوراكی هستند.
وی ادامه داد: در همین راستا تعدادی از واحدهای تولید گاز دی اكسید كربن كه ضوابط را بطوركامل رعایت كرده اند، موفق به اخذ پروانه تولید از سازمان غذا و دارو شده اند.
وی درباره فرآیند تولید نوشابه نیز گفت: تولید گاز دی اكسید كربن پس از سوختن گاز طبیعی حاصل می شود؛ سپس گاز تولید شده از برج های مالش، جذب، تفكیك، كندانسور، كمپرسور سردكننده عبور كرده تا به گاز دی اكسید كربن مایع تبدیل شود كه ویژگی های این گاز مطابق با استانداردهای بین المللی بوده و مجوز تولید و مصرف گاز دی اكسید كربن پس از بررسی های لازم در محصولات غذایی گازدار صادر می شود.
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو به مردم توصیه كرد تا با توجه به شیوع بیماری های غیر واگیر دار به دلیل زندگی مدرن و عدم تحرك كافی، كمتر از فرآورده های پر شكر، پرنمك و پرچربی از جمله نوشابه، استفاده كنند.
وی یادآور شد: بهتر است قبل از مصرف فرآورده های غذایی برای اطلاع از میزان شكر، نمك، چربی در آنها به نشانگر رنگی تغذیه مندرج در بسته بندی محصولات كه به 'چراغ راهنمای تغذیه' معروف است توجه شود.
اجتمام**9185**1569**سادات حسینی خواه ** انتشار: علی حبیبی
آگاهی از آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان در كانال تلگرام گروه اجتماعی ایرنا:
@irnaej
https://t.me/irnaej
۰ نفر