کد خبر: ۹۲۵۲۰
تاریخ انتشار: ۰۴:۳۰ - ۱۸ دی ۱۳۹۴ - 2016January 08
شفا آنلاین>سلامت>تغذیه>زندگی سالم‌تر با مصرف کمتر مواد قندی حاصل می‌شود و بزرگسالان و کودکان چاق، بیشتر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع 2، بیماری‌های قلبی - عروقی، سرطان پستان و بیماری‌های مفصلی قرار دارند.

به گزارش شفا آنلاین،زهرا زینلی اظهار کرد: برای پیشگیری از اضافه‌ وزن و چاقی، قند و شکر مصرفی در برنامه‌ غذایی روزانه باید کمتر از شش قاشق چایخوری باشد که این مقدار شامل قند پنهان در مواد خوراکی مثل عسل، مربا، بستنی، نوشابه و آبمیوه، شیرینی و شکلات هم می‌شود.

وی افزود: بسیاری بر این عقیده‌اند مصرف شیرینی بعد از صرف غذا (بویژه غذای چرب) باعث هضم آن می‌شود؛ درحالی‌که مصرف شیرینی در این مواقع کار معده را سنگین کرده و از طرفی باعث جذب کامل موادغذایی شده و منجر به اضافه‌ وزن و چاقی می‌شود.

زینلی تصریح کرد: بسیاری از افراد معتقدند تا زمانی که شیرینی و مواد قندی نخورند، قدرت انجام کاری را ندارند و افت قند خون پیدا می‌کنند، درحالی‌که بدن، خود قند خون را تنظیم می‌کند. مصرف زیاد قند و شکر، سمومی را در بدن تولید می‌کند که باعث تخریب سلول‌ها و افزایش خطر ابتلا به سرطان می‌شود.

وی هشدار داد: مصرف زیاد قند و شکر باعث نامتعادل شدن هورمون‌های بدن و آسیب به غدد داخلی مثل غدد فوق کلیوی و لوزالمعده می‌شود که میزان قند خون را تا حدود زیادی تحت تأثیر قرار می‌دهد. مصرف زیاد مواد قندی در زنان موجب تشدید علائم اضطراب، ترس، کج‌خلقی، خستگی مزمن و افزایش علائم سند روم پیش از قاعدگی می‌شود.ایران
 

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: