۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۸:۳۴
کد خبر: 82277805
T T
۰ نفر
كارشناس تغذیه: الگوی نادرست تغذیه ای از بوفه مدارس شكل می گیرد

بوشهر- ایرنا- یك كارشناس تغذیه در بوشهر گفت: عادت و الگوی تغذیه ای و رشد فیزیولوژیكی افراد در سن دانش آموزی شكل می گیرد كه بیشتر بدلیل نبود نظارت بر نوع مواد غذایی در بوفه های مدارس الگویی نادرست در فرد نهادینه می شود.

به گزارش ایرنا، دكتر سعید نجف پور بوشهری روز یكشنبه در جمع مسئولان و كارشناسان تغذیه دشتستان افزود: بوفه های فروش مواد خوراكی در مدارس اگر كنترل نشوند با عرضه انواع تنقلات و فست فودهای غیربهداشتی و مضر برای سلامتی، باعث ایجاد عادت غذایی نادرست در بچه ها خواهد شد.
وی اضافه كرد: دانش آموزی سنی حساس از لحاظ تندرستی، رشد و آماده سازی فرد برای آینده جامعه است كه تغذیه صحیح و عادت درست آن بسیار مهم است.
نجف پور بیان كرد: مربیان و مسئولان مدارس باید در كنار خانواده ها سعی كنند با نهادینه كردن الگوی صحیح تغذیه زمینه رشد و سلامت فرد و جامعه را رقم بزنند.
وی بیان كرد: غذا ارتباط مستقیم با فرهنگ، سنن و مذهب و ریشه در همه جوانب زندگی دارد.
این كارشناس تغذیه یادآور شد: غذا همانطور كه برای حفظ سلامتی انسان ضروری است در برخی موارد عامل اصلی بسیاری از بیماری هاست.
نجف پور گفت: استفاده از همه گروه های غذایی لازم بدن است كه باید بصورت صحیح و مناسب و مقدار لازم استفاده شود.
وی اظهاركرد: چربی ها كه از منابع مهم تغذیه هستند اگر نادرست استفاده شوند بسیار زیان آور و خطرناك است.
نجف پور گفت: پخت روغن با حرارت بسیار پایین، استفاده از روغن های طبیعی از جمله ذرت، زیتون، آفتابگردان و كلزا و توجه به تاریخ مصرف روغن ها بسیار مهم است.
وی همچنین بر نحوه، میزان و زمان صحیح مصرف سبزیجات، میوه ها، غلات و پروتئین ها تاكید كرد.
این كارشناس تغذیه اضافه كرد: نظرات كارشناسی را باید در مراحل مختلف تولید غذا استفاده و هرچیزی را باید به اندازه كافی مصرف كرد.
7213/6043** خبرنگار: سیده حلیمه حسینی** انتشار دهنده: خدانظر خواجه

سرخط اخبار استان‌ها