مهر نوشت: رئیس انجمن صنفی گاوداران کشور با بیان اینکه قیمت گوشت گوساله از درب دامداری تا مراکز عرضه ۲۰ هزارتومان تفاوت دارد،گفت: قیمت این نوع گوشت برای مصرف کننده نهایتا باید حدود ۴۳ هزارتومان باشد.

سید احمد مقدسی با بیان اینکه میانگین قیمت کشوری گوشت هرکیلوگرم گوساله زنده ۱۵ هزارتومان است، اظهارداشت: درحالی که قیمت تمام شده تولید ۱۷ هزار و ۴۰۰ تومان است.

وی اضافه کرد: زمانی که گوساله کشتار می شود قیمت آن به حدود ۳۰ هزار تومان می رسد و باید نرخ آن برای مصرف کنندگان با احتساب هزینه های جانبی نهایتا ۴۲ تا ۴۳ هزارتومان باشد اینکه درحال حاضر این نوع گوشت به قیمت بالای ۶۰ هزارتومان به مردم عرضه می شود دلیلش مشخص نیست.

رئیس انجمن صنفی گاوداران کشور با بیان اینکه دستگاه های نظارتی باید نظارت و کنترل خود را در این زمینه افزایش دهند، گفت: قیمت دام زنده در سالجاری حدود ۲ هزارتومان افزایش یافته و از کیلویی ۱۳ تا ۱۳ هزار و ۵۰۰ تومان به ۱۴ هزار و ۵۰۰ تا ۱۵ تومان رسیده است اما با این حال باز هم ۲۰ هزارتومان اختلاف قیمت بین درب دامداری و مراکز عرضه وجود دارد که صحیح نیست.

جو ۲۵ درصد گران شد

مقدسی در بخش دیگری از سخنان خود درباره بازار نهاده های دامی نیز افزود: بازار نهاده ها تقریبا به آرامش رسیده اما قیمت جو طی دو الی سه هفته اخیر حدود ۲۵ درصد افزایش یافته و از حدود ۱۰۶۰ تومان به ۱۳۰۰ تومان رسیده است.

وی گفت: با این حال ذرت و سویا نوسان قیمتی نداشته اند و هم اکنون قیمت هرکیلوگرم کنجاله سویا در بندر ۲۵۴۰ تومان و ذرت در بندر ۱۱۸۰ تومان است، دلیل این ثبات قیمتی اختصاص ارز ۳۸۰۰ تومانی به واردات نهاده های مذکور بوده که توانسته بازار را کنترل کند.

مقدسی همچنین درباره ادامه خرید توافقی شیرخام از سوی دولت با وجود افزایش رسمی نرخ این کالا، اضافه کرد: خرید توافقی همچنان ادامه دارد و متوقف نشده است، اگر شیرمازاد در بازار وجود داشته باشد دولت همچنان خرید را ادامه خواهد داد و در صورتی که با مازاد محصول مواجه نباشیم این عملیات متوقف می شود.

وی با بیان اینکه مطالبات دامداران به روز پرداخت می شود، افزود: دامداران نسبت به قیمت ۱۵۷۰ تومانی که اعلام شده اعتراض دارند چرا که قیمت تمام شده تولید ما ۱۷۵۰ تومان است.


223225

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 794673

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 12 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۹:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۴
    2 0
    باید و نباید رو ولش کن. این قیمت ها نیست. مردم برای همه کالاها بسیار بیشتر از قیمت درج شده بر روی اجناس می پردازند. کی بازار رو کنترل می کنه؟
  • سجاد الف AZ ۰۹:۵۰ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۴
    0 0
    روش خرید : قیمت گوشت برای وارد کننده از مقصد استرالیا :بین 5 5.5 دلار بود وارد کننده گوشت را به قیمت 6.5 دلار به اداره بازرگانی می فروخت با دلار دولتی یعنی گوشت را با دلار دولتی میخرید در حدود 1دلار به قیمت گوشت اضافه می کرد و به بازرگانی دولت می فروخت جالب اینجاست که چون این گوشت برای دولت بود نیاز به تشریفات خواست گمرکی و مالیاتی نداشت بنا بود ماشین های یخچال دار بازرگانی اقدام به حمل و نقل کنند ، موضوع جالب تر اینکه از این 5000 تن گوشت بنا بود 3500 تن آن را بازرگانی قم توزیع کند به قیمت تعیین شده دولتی و 1500 تن دیگر را وارد کننده گوشت می توانست به قیمت آزاد بفروش برساند. این ساختار و روش قرارداد هنوز که هنوز است در کشور اجرا میشود و مافیای قدرت در پس این قراداد ها هستند
  • سجاد الف AZ ۰۹:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۴
    0 0
    اگر دولت واقعا بخواهد به مردم خدمت کند می تواند گوشت را با قیمت ارزان از کشور مغولستان گوشت گرم و یا دیگر کشور ها وارد کند اما گوشت یخ زده را با قیمت بالا وارد میکنند و مافیا هم چند برابر قیمت به آن اضافه میکنند و به مردم از همه جا بی خبر می فروشند با قیمت نجومی یک محاسبه ساده قیمت گوشت : در حال حاضر در کشور مغولستان بین 3.5 الی 4.5 دلار می باشد حدود 1 دلار هم هزینه حمل و نقل می شود اگر این گوشت را به قیمت ارز دولتی محاسبه کنید ببینید چه قیمتی می شود و حالا فرق این گوشت را با قیمت داخل مقایسه کنید متاسفانه چند بار دوستان پیشنهاد کردند چند شرکت با همکاری شورای عالی امنیت ملی یک مصوبه ای را تصویب شد به اسم مصوبه امنیت غذایی
  • بی نام US ۱۰:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۴
    1 0
    تورم 50 درصدی
  • شهلا A1 ۱۱:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۴
    4 0
    میوه و بسیاری از کالاها هم داستانش همین است: دلالان