۴ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۹:۳۹
کد خبر: 82046617
T T
۰ نفر
معاون وزیر جهاد: همكاری كشاورزی ایران و آلمان با رعایت حقوق دو طرف، قابل توسعه است

تهران- ایرنا- معاون وزیر جهاد كشاورزی جمهوری اسلامی ایران درباره همكاری تحقیقاتی كشاورزی با ایالت زاكسن آلمان گفت: این همكاری ها با رعایت حق و حقوق دو طرف، قابل توسعه است.

به گزارش وزارت جهاد كشاورزی، «اسكندر زند» در نشست امروز هیات های آلمانی و ایرانی كه در وزارتخانه جهاد كشاورزی برگزار شد، كاربرد صحیح سموم كشاورزی و آفت كش ها، مبارزه بیولوژیك با آفات، افزایش كارایی آب در كشاورزی، گیاهپزشكی و گیاهشناسی را از زمینه های همكاری دو طرف برشمرد.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج كشاورزی همچنین تجاری سازی گیاهان دارویی و آموزش كوتاه مدت كارشناسان و محققان ایرانی، حفاظت از خاك، آبخیزداری و تولید آب را از دیگر زمینه های همكاری دانست.
معاون امور زراعت وزارت جهاد كشاورزی نیز در این دیدار از آلمانی ها دعوت كرد به پروژه ملی تعادل بخشی آب های زیرزمینی دشت های ایران بپیوندند.
«عباس كشاورز» به توسعه روش های آبیاری تیپ و میكرو در بخش كشاورزی ایران اشاره كرد و گفت: در برنامه ششم توسعه، برای انواع محصولات زراعی و توسعه آبیاری میكرو در سطح خاك و زیر سطح خاك پیش بینی شده كه مستلزم انتقال فناوری و همكاری های فنی با كشورهای پیشرفته مانند آلمان است.
وی از فعالیت 300 شركت خصوصی در بخش آبیاری در ایران خبر داد و برای حمایت از همكاری های فنی مشترك میان بخش خصوصی دو كشور برای تحقق اهداف این برنامه در برنامه های توسعه ششم و هفتم اعلام آمادگی كرد.
معاون امور زراعت وزارت جهاد كشاورزی برای همكاری فنی و علمی دو كشور در تولید محصولات راهبردی گندم، جو، كلزا و تریتیكاله (چاودُم) اعلام آمادگی كرد و گفت: ما به دنبال افزایش عملكرد تولید در این محصولات و كاهش هزینه ها از طریق استفاده از ماشین های كشاورزی و فناوری های نوین بذر هستیم.
وی توسعه كشاورزی حفاظتی را از دیگر پروژه های مهم بخش زراعت نام برد و گفت: با توجه به تجربه و سابقه آلمان در ساخت ادوات و تجهیزات، به همكاری با این كشور در حوزه كشاورزی حفاظتی مایلیم.
به گزارش ایرنا، ایالت زاكسن یا ساكسونی (به آلمانی: Sachsen) با مساحت 18 هزار و 416 كیلومتر مربع و چهار میلیون نفر جمعیت در شرق آلمان واقع شده و مركز آن شهر درسدن است.
اواخر بهمن ماه سال 1394 هیات 60 نفره اقتصادی از ایران به ایالت باواریا آلمان سفر كرد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و كشاورزی تهران در آن سفر در دیدار با «الیزه آیگنر» وزیر اقتصاد ایالت باواریا، گفت: آلمان اگر خواهان حضور در اقتصاد ایران است باید تامین مالی و فاینانس را جدی بگیرد و به سرمایه گذاری دست بزند.
به گفته وی، در زمان تحریم كه روابط تجاری ایران و آلمان به پایین ترین میزان رسید، دو میلیارد و 500 میلیون دلار حجم تجارت دو كشور بود.
نخستین نشست كمیسیون مشترك ایران و آلمان پس از 14 سال توقف، اردیبهشت ماه امسال با حضور «زیگمار گابریل» وزیر اقتصاد و انرژی آلمان كه معاون صدراعظم این كشور است، برگزار می شود.
اقتصام**9186**1961
۰ نفر

سرخط اخبار اقتصاد