۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۳۰
کد خبر: 82909229
T T
۰ نفر

طرح نشانگر رنگي تغذيه اي در واحدهاي توليدي فسا اجرا شد

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۳۰
کد خبر: 82909229
طرح نشانگر رنگي تغذيه اي در واحدهاي توليدي فسا اجرا شد

شيراز- ايرنا- مدير نظارت بر مواد غذايي و بهداشتي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي فسا گفت: طرح نشانگر رنگي تغذيه اي براي محصولات غذايي و آشاميدني در واحد هاي توليدي شهرستان فسا به طور كامل اجرا شد.

زهرا مجدي، روز سه شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: اين طرح در چارچوب اجراي برنامه ششم توسعه و با هدف پيشگيري از بيماري هاي غير واگير اجرا شده است.
وي بيان داشت: نشانگر رنگي تغذيه اي، تعيين كننده ميزان چربي كل، چربي ترانس، نمك و قند در محصولات غدايي و آشاميدني است و ميزان مواد ياد شده به سه رنگ سبز، نارنجي و قرمز بر روي اين محصولات درج شده است.
وي افزود: رنگ قرمز بيانگر ميزان زياد، نارنجي نشان دهنده متوسط و رنگ سبز نشانگر ميزان اندك است.
مجدي ادامه داد: با توجه به تنوع مواد غذايي و آشاميدني، برچسب نشانگر رنگي اين امكان را به مصرف كننده مي دهد تا ماده غذايي مورد نظر خود را بر اساس الگوي مصرف و يا محدوديت هايي كه براي استفاده از مواد غذايي دارد، انتخاب كند.
مدير نظارت بر مواد غذايي و بهداشتي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي فسا بيان كرد: در قالب اجراي اين طرح، توليد كنندگان مواد غذايي ملزم به درج اطلاعات تغذيه اي به صورت نشانگر رنگي (چراغ راهنماي تغذيه اي) هستند.
مجدي با بيان اينكه بيش از 39 درصد مرگ و مير در كشور، ناشي از بيماري هاي قلبي عروقي است، اظهارداشت: عوامل مختلفي از جمله رژيم غذايي ناسالم و عادات غذايي غلط در ايجاد اين بيماري ها نقش دارند.
او گفت: با توجه به اين امر سازمان غذا و دارو، براي حل اين مشكل تصميم به ايجاد تحول در نشانه گذاري مواد غذايي گرفت و نسبت به اجباري كردن درج نشانگر رنگي بر روي بسته بندي هاي مواد غذايي و آشاميدني اقدام كرد.
شهرستان فسا در فاصله 130كيلومتري جنوب شرقي شيراز واقع شده است.
9653 /6118

سرخط اخبار استان‌ها