«خبرجنوب» نوشت: دانش آموزان برگزیده مسابقات نقاشی و مقاله نویسی «رابطه تغذیه با کلیه سالم» در شیراز تقدیر شدند.

مديركل آموزش و پرورش استان فارس در اين مراسم كه به مناسبت روز جهاني كليه برگزار شد، گفت: مدارس بهترين نهاد براي آموزش نكات پيشگيرانه به دانش آموزان و خانواده ها در رابطه با بيماري هاي كليوي هستند.
آذري افزود: در اهداف نظام آموزشي، سلامت و شادابي دانش آموزان به عنوان پايه حركت و پيشرفت آن ها به عنوان يك امر مهم مورد توجه قرار مي گيرد. وي ادامه داد: اداره كل آموزش و پرورش فارس تلاش مي كند تا فرهنگ سلامت و شادابي را در جامعه توسعه دهد و در همين زمينه طي چند سال اخير همكاري تنگاتنگي با خيريه ها و به خصوص انجمن بيماران كليوي با هدف آموزش و ترويج فرهنگ سلامت داشته است. مدير انجمن خيريه حمايت از بيماران كليوي فارس نيز در ادامه گفت: با همكاري اداره كل آموزش و پرورش فارس در سال جاري نسبت به برگزاري مسابقه نقاشي، مقاله نويسي و تهيه روزنامه ديواري با عنوان رابطه تغذيه با كليه سالم در سطوح مختلف تحصيلي اقدام كرديم. معيني افزود: در گردهمايي مربيان بهداشت مدارس در هفته حمايت از بيماران كليوي آموزش هايي پيرامون تغذيه سالم به مربيان داده شد و در ادامه دانش آموزان به تهيه روزنامه ديواري، نگارش مقاله و نقاشي در رابطه با همين موضوع پرداختند. وي بيان داشت: بعد از برگزاري جلسات كارشناسي با طي مراحل داوري نتايج اين مسابقات مشخص شد كه امروز شاهد تقدير از برگزيدگان اين مسابقه هستيم.
معيني با اشاره به اين كه با فرهنگسازي ميتوان در زمينه ارتقاي سلامت جامعه قدم برداشت تصريح كرد: انتظار ما اين است كه خانواده ها به سلامت فرزندانشان بها دهند و از مصرف بي رويه غذاهايي كه باعث به وجود آمدن بيماري هاي مزمن كليوي، ديابت، فشارخون و ناراحتيهاي قلبي عروقي مي شود پرهيز كنند. رئيس اداره سلامت اداره كل آموزش و پرورش فارس نيز در اين مراسم نقاشي را راهي براي حساس كردن دانش آموزان در مقابله با بيماري هاي كليوي دانست و افزود: كودك با نقاشي كردن تحقيق مي كند، ياد ميگيرد و اين مهم باعث بالا رفتن سطح آگاهي او نسبت به بيماري هاي مزمن كليوي مي شود. جامعيان ادامه داد: به راحتي مي توان با اطلاع رساني و آگاهي دادن اين مسائل را به خانواده ها گوشزد كنيم و زماني مي توانيم از عملكرد خود راضي باشيم كه تعداد افراد دياليزي در استان به حداقل خود برسد. وي با انتقاد از عملكرد بوفه هاي مدارس افزود: اگر مي گوييم پفك نه، دليل آن وجود رنگدانه هايي است كه بر كبد و كليه تاثير منفي مي گذارد و خانواده ها بايد لقمه كودكانشان را خودشان آماده كنند. جامعيان تصريح كرد: در هيچ جاي دنيا در مدارس شير، قرص آهن و ويتامين D رايگان توزيع نمي شود اما متاسفانه به رغم توزيع اين اقلام در مدارس ما شاهد عدم مصرف آن ها از سوي دانش آموزان هستيم.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 644479

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =