۱۸ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۳۰
کد خبر: 82691517
T T
۰ نفر
نائب رئيس اتاق ايران خواستار به صفر رسيدن نرخ حقوق ورودي گوشي هاي هوشمند و تبلت شد

تهران- ايرنا- نائب رئيس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي ايران با اشاره به تبديل شدن گوشي هاي هوشمند و تبلت ها به يك ابزار توليد، خواستار به صفر رسيدن نرخ حقوق ورودي آنها شد تا سرعت دستيابي شهروندان به اين ابزارها در جهت سرعت بخشيدن به توليد دانش بيشتر شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادي ايرنا، «پدرام سلطاني» امروز (سه شنبه) در نشست هيات نمايندگان اتاق ايران با «سورنا ستاري» معاون علمي و فناوري رياست جمهوري در محل اتاق ايران، افزود: امروز و با تغيير مدل هاي كسب و كار، مفهوم ابزار توليد نيز تغيير يافته و شاهديم گوشي هاي هوشمند و تبلت ها نيز به ابزار توليد تبديل شده اند.
وي در ادامه با بيان اينكه در نظام آموزشي كشور به خطا مي رويم، تصريح كرد: فضاي آموزشي كشور متناسب با نوآوري ها و خلاقيت نيست؛ بر اين اساس شكاف در آموزش و نيروي انساني با جهان، روز به روز بيشتر خواهد شد.
اين مقام مسئول با اشاره به محافظه كارتر بودن نظام آموزشي در بين همه نهادهاي دولتي، يادآوري كرد: نرخ بيكاري در كشور رو به افزايش و در بين نسل جوان بين 25 تا 26 درصد گزارش مي شود.
وي اظهار داشت: دستكم دو سوم اين افراد بي مهارت هستند، در حالي كه فعالان اقتصادي به دنبال جذب نيروي كار با مهارتند.
سلطاني تاكيد كرد: امروز نيازمند حضور كارآفرينان در هيات امناي دانشگاه هاي كشور هستيم.
وي در ادامه با انتقاد از بانك ها در نپذيرفتن دانش فني شركت هاي دانش بنيان داخلي، بيان داشت: اين در حالي است كه گواهي نامه ها و لايسنس هاي ( پروانه - جواز) شركت هاي دانش بنيان خارجي به راحتي از سوي بانك ها پذيرفته مي شود.
نائب رئيس اتاق ايران ادامه داد: قانون كپي رايت كشورمان نيز حمايت و امنيت رواني لازم را به توليدكنندگان دانش فني در كشور نمي دهد، به طوري كه آنان نگران نشر دانش خود در هر كجا هستند.
وي همچينن با اشاره به وجود برخي دلالان و واسطه ها در خريد و فروش محصولات دانش بنيان، اين نوع از فساد را در نوآوري و خلاقيت شركت هاي دانش بنيان تاثيرگذار و داراي اثر سوء برشمرد.

** فناوري هاي نوين در زمينه هاي آب، محيط زيست و انرژي هاي تجديدپذير
همچنين «غلامحسين شافعي» رئيس اتاق ايران با حضور در جمع خبرنگاران افزود: حركت اقتصاد ايران در مسير جامعه جهاني، يك ضرورت انكارناپذير است؛ در اين پيوند موضوع فناوري به عنوان يك خلا و كمبود مطرح است.
وي با تاكيد بر لزوم جبران مافات عقب ماندگي تكنولوژيكي كشور متاثر از تحريم ها، تصريح كرد: يكي از راهكارها، حركت به سمت كسب و كارهاي نوين و ايجاد شركت هاي دانش بنيان است.
شافعي با اشاره به تشكيل كميسيون ها و تشكل هاي مربوطه در اين زمينه در اتاق ايران و توسعه همكاري ها با معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، تاكيد كرد: در شرايط كنوني كشور ناگزير از حركت به سمت فناوري هاي نوين و روز جهان بويژه در زمينه هاي آب، محيط زيست و انرژي هاي تجديدپذير هستيم.

براي آگاهي از آخرين اخبار اقتصادي ايران و جهان با كانال اقتصادي ايرنا در تلگرام همراه شويد:
@IRNAeco
https://t.me/irnaeco
اقتصام* 3065* 6075*خبرنگار: محمد ملك دار * انتشار: زهرا هجيني نژاد
۰ نفر

سرخط اخبار اقتصاد