۱۱ بهمن ۱۳۹۴، ۲۱:۰۸
کد خبر: 81943536
T T
۰ نفر
چهاردهمين نمايشگاه بين‌المللي تكنولوژي كشاورزي در اصفهان افتتاح شد

اصفهان-ايرنا-چهاردهمين نمايشگاه بين‌المللي تكنولوژي كشاورزي شامل نهاده‌ها، محصولات و خدمات وابسته عصر روز يكشنبه در محل نمايشگاه هاي بين المللي استان اصفهان واقع در پل شهرستان اصفهان آغاز به كار كرد.

به گزارش ايرنا، اين نمايشگاه با حضور 124 مشاركت كننده داخلي و چهار شركت خارجي در هشت هزار و 500 مترمربع فضا به ارائه جديدترين دستاوردها در زمينه كود، سم و بذر ،خدمات كشاورزي و گلخانه اي و آب و آبياري مي پردازد.
در اين نمايشگاه مشاركت كنندگاني از استان هاي تهران، مركزي، خراسان رضوي، فارس و اصفهان، همراه با مشاركت مستقيم چهار شركت از كشورهاي هلند، تركيه، عراق و بحرين و همچنين نمايندگاني از كشورهاي اسپانيا، چين، كانادا، آمريكا و هند حضور دارند.
رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان اصفهان در آيين گشايش اين نمايشگاه، رشد جمعيت و كمبود منابع كشاورزي را به عنوان دغدغه هاي اساسي توسعه پايدار در بخش كشاورزي اعلام كرد و گفت: جلب مشاركت بخش خصوصي در زمينه آفات كه شامل كود شيميايي و سموم مي شود، بايد در قالب برنامه هاي مدون مورد توجه قرار گيرد.
محمد قاسمي افزود: اين نمايشگاه مي تواند زمينه معرفي، تهيه و تدارك نهاده ها و ساخت ادوات كشاورزي و ماشين آلات و محصولات با كيفيت توليد داخل را در بخش كشاورزي فراهم كند.
وي هدف از برگزاري اين نمايشگاه را برقراري ارتباط مستقيم بين توليدكننده، مصرف كننده و عرضه كننده نهايي نهاده هاي داخلي و سموم دانست كه با ايجاد رقابت، فرصتي براي عرضه محصولات و دفاع داخلي از كيفيت و آشنايي با محصولات و ترويج فرهنگ استفاده از آنها را بوجود مي آورند.
قاسمي، برگزاري چنين نمايشگاهي را براي شناخت سموم و استفاده از آن به گونه اي كه عوارض كمتري براي محيط زيست و مصرف كننده داشته باشد، لازم دانست.
وي يادآور شد: مصرف زياد سموم باعث تخريب مناطق كشاورزي مي شود هرچند كه در سال هاي اخير مصرف سموم پرخطر كاهش يافته است اما بايد به بازار مصرف آن نيز توجه كرد.
رييس سازمان جهاد كشاورزي استان اصفهان، اجراي طرح هاي نظارتي بر بازار و كيفيت اين محصولات را ضروري خواند و گفت: اين امر مي تواند از قاچاق توليدات سموم گياهي و نهاده هاي بي كيفيت جلوگيري كند.
وي افزود: مصرف برخي از كودها پايين تر از حد و حدود نياز گياه است و بيم آن مي رود كه موجب كاهش توليد در واحد سطح شود.
وي اضافه كرد: در سال هاي گذشته با اسراف در مصرف كود مواجه بوديم اما در سه سال اخير عكس اين قضيه اتفاق افتاده است و بواسطه عدم مصرف كود مناسب و كافي در توليد و عملكرد محصول با كاهش توليد مواجه شديم كه دراين زمينه بايد چاره اي انديشيده شود.
وي گفت: مصرف كود به صورت نامتعادل در برخي نهاده ها مثل بذر باعث افزايش هزينه توليد و مصرف مي شود و اين مصرف نامتعادل باعث به خطر افتادن امنيت غذايي و آلودگي محصولات و عرضه توليدات آلوده به مواد شيميايي مي شود كه كارشناسان بايد در مورد مصرف بهينه آن اطلاع رساني كنند.
وي هدف از برگزاري اين نمايشگاه را علاوه بر معرفي انواع نهاده ها، سموم و كود، آشنايي كشاورزان با برندهاي مورد تحقيق و تاييد وزارت جهاد كشاورزي اعلام كرد.
در حاشيه برگزاري اين نمايشگاه در ساعت 19 روز 13 بهمن همايشي با عنوان ' آشنايي لازم با خصوصيات و ويژگي هاي انواع بذر خيار و گوجه و پتانسيل كاشت آن در اقليم هاي مختلف ايران' با حضور كارشناساني از كشور تركيه برگزار خواهد شد.
اين نمايشگاه از ساعت 15 تا 21 ميزبان متخصصان و بازديدكنندگان است و از ساعت 9تا 12 صبح روز 13 بهمن به بازديد ويژه متخصصان اختصاص دارد.
چهاردهمين نمايشگاه بين‌المللي تكنولوژي كشاورزي تا چهاردهم بهمن داير خواهد بود.
ت/6027/7141

سرخط اخبار استان‌ها